eye of the beholder Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 SMS bekapuj na SD karticu GO SMS pro to radi provereno. Naravno, nezaboravi da izvučeš karticu pre nego što ostaviš telefon na servisu :) ...poslato sa najbolje verzije tt....
Tihajeza Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 SD karticu nemam. Uspela sam da sve završim sa Wondershar MobileGo programom. To je neki phone manager, instalira se na pc, njime može sve da importuje na pc, mrdžuju dupli kontakti i sl.
Mil@n Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 SD karticu nemam. Uspela sam da sve završim sa Wondershar MobileGo programom. To je neki phone manager, instalira se na pc, njime može sve da importuje na pc, mrdžuju dupli kontakti i sl. Svakako kontakte baci na gmail i u svakom momentu si mirna šta god da se desi sa telefonom, zlu ne trebalo™. Posle, kada unosiš nove, samo čekiraš da ga spakuje na google i mirna si.
Skyhighatrist Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Jel' ima neki jednostavan software za rootovanje starog LG L3 (E 400)? Na njemu je Android 2.3.6, malo rama i gomila bloatwarea, koji se ne da počistiti bez roota... Vidim da ima sva sila one-click-root vabilica, ali sve mi zvuči nesigurno i/ili otimanje para...
renne Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Jesi li gledao na xda? Tamo sam našao gomilu tih one click rešenja za razne starije telefone
Tale Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Jesi li gledao na xda? Tamo sam našao gomilu tih one click rešenja za razne starije telefone Ja ne nalazim za Sony Xperia Miro (ST23i). Help?
Skyhighatrist Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Jesi li gledao na xda? Jesam, al uglavnom je outdated, pobijeni linkovi i sl. Mislio sam da je dosad izašla neka unizveralna sprava kojom svaki junoša može svoga rootovati Androida...
Have_Fun Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Imate za oba telefona klipove na youtubeu, "How to root..."Nisam ih pregledao al` kontam da u opisu klipa imate linkove za potrebne programeSamo pratite uputstva i lagano.. ja pre svakog roota radim backup u slucaju da nesto zajebem
Skyhighatrist Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Mda, al' ni jedan metod ne radi, + 80% klipova koristi isti software koji šta? Ne radi, ni meni ni u bar 95% slučajeva kako vidim po komentarima...
Have_Fun Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 vidi ovdehttp://www.rootlord.com/2013/02/root-lg-optimus-l3-e400-smartphone.htmlmislim da rade linkovia vidim da je postupak rootovanja isti kao na XDA, samo sto su na XDA pobrisani linkovi
Skyhighatrist Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 E 'fala! Korenovotm sam ga, ali ne metodom i softverom za E400, nego za E405 dual sim. Enivejz, šljaka, tenks!
John Coltrane Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Dajte neku zanimljivu igricu za dete od 6 godina, Alcatel tablet u pitanju. Hvala.
marv Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Dajte neku zanimljivu igricu za dete od 6 godina, Alcatel tablet u pitanju. Hvala. the amazing spider-man 2
Recommended Posts