Mil@n Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jel možemo mi gubavci da metnemo taj sendvič na HTC Hero?Sram te bilo da se sa takvim kršem javljaš na ovaj topik!
Lord Stef Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 (edited) ajde daj de to da skinem. nisam rutovo, pa nisam mogao ni da ga inejblujem markecki U stvari, imas linkove na pm :) Edited October 19, 2011 by Lord Stef
Anonymous Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 (edited) Kupio pre neki dan LG Optimus GT 540. Solidan Android telefon za relativno male pare (125 evra).Da li postoji neka dobra GPS treking aplikacija za Android, sa dobrom mapom Srbije? Vidim da Garmin nema podršku za Android, samo za iPhone. Edited October 19, 2011 by Anonymous
dig_chohano Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Sram te bilo da se sa takvim kršem javljaš na ovaj topik! Pre dve godine je bio super, bubreg sam za njega dao :(
ToniAdams Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Kupio pre neki dan LG Optimus GT 540. Solidan Android telefon za relativno male pare (125 evra).Da li postoji neka dobra GPS treking aplikacija za Android, sa dobrom mapom Srbije? Vidim da Garmin nema podršku za Android, samo za iPhone.igo rula, pricali o tome
Frank Pembleton Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 (edited) ajde daj de to da skinem. nisam rutovo, pa nisam mogao ni da ga inejblujem markeckiDakle mi sto ne bismo da cackamo po telefonu da to rutujemo ovo ono smo uskraceni za taj market?sent from klupa_u_parku Edited October 19, 2011 by Frank Pembleton
Mil@n Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Koja svrha od display folije, da se ne grebe ekran, još nešto? Jel screen iziskuje jači "touch" posle lepljenja?Jel ima razlike u kvalitetu između jeftinijih i skupljih? Tj verovatno ima, al vredi li?
korindjar Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 (edited) Dakle mi sto ne bismo da cackamo po telefonu da to rutujemo ovo ono smo uskraceni za taj market?sent from klupa_u_parkusamo za neke aplikacije koje su lockovane za tržište srbije Edited October 19, 2011 by korindjar
Anonymous Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 (edited) igo rula, pricali o tomeNikako ne uspevam da skinem srpsku mapu.Koja svrha od display folije, da se ne grebe ekran, još nešto? Jel screen iziskuje jači "touch" posle lepljenja?Ja sam je danas iscepao bez milosti. Nekako sam sebe počeo da podsećam na vlasnike jugića, koji godinama drže zaštitne kesetine na sedištima. Ono, da sam mobilni platio 500 evra verovatno bih se drugačije ponašao. Edited October 19, 2011 by Anonymous
renne Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 veljo, nekih 10% aplikacija koje nisu za srbiju, ostalo je sve na marketu
ToniAdams Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Nikako ne uspevam da skinem srpsku mapu.Ja sam je danas iscepao bez milosti. Nekako sam sebe počeo da podsećam na vlasnike jugića, koji godinama drže zaštitne kesetine na sedištima. Ono, da sam mobilni platio 500 evra verovatno bih se drugačije ponašao.imas na rapid serbia, ja skino. vici ako ne uspes da ti sibnem.
Mil@n Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 imas na rapid serbia, ja skino. vici ako ne uspes da ti sibnem.Koliko je mlada™?
ToniAdams Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 a jebiga, nije ko jutarnja rosa, dal 09 il 10, slagacu te. mislim 09.
Recommended Posts