Jump to content
IGNORED

Android

Grunf

Recommended Posts

Posted

TO je jedna aplikacija koja ti omogucava da skidas sve moguce aplikacije kao da si iz Amerike a ne iz tamo neke Srbije...

Posted
TO je jedna aplikacija koja ti omogucava da skidas sve moguce aplikacije kao da si iz Amerike a ne iz tamo neke Srbije...
I besplatne i nebesplatne™?
Posted

Stigla mašina. Drndam po malo, i tako. Hoće ovo da cepa za prebac kontakata?On your Nokia go to ContactsGo on Options > Mark/Unmark > Mark AllGo on Options > Copy > To Memory CardConnect your phone to PCBrowse to /Other/Contacts/ on your phone’s memory cardCopy all the .vcf files to your PCConnect your Desire to PC and mount as USBCopy all the .vcfs to the SDCard (make a directory for neatness if you like)Open the People app on the DesirePress the Menu button and select Import/ExportSelect the Import from SDCard optionSelect the Import All vCard files optionTa-da!

Posted

Pokrenuo set up aplikaciju, preko plavog zuba sve odradio. :Hail:

Posted

a sto mi se u gmejlu za droid povremeno pojave plave slikice sa natpisom spam pored pojedinih poruka u inboksu? el ne treba da ih avtomacki sine u spam ako ih vec takvim karakterise?

Posted
Sta si "uzo"?
Desire S.Danas bio kod ortaka koji drži servis da pokupim stari mobitel kome je menjan flet, i krene spika oko navigacije, te mi ubaci on meni Igo za tipa 1 minuta, ne zahteva root. Ono što me zanima je di se mogu kupiti™ najnovije mape i kako uopšte šljaka I go, da li je pouzdan i sl?
Posted (edited)
Desire S.Danas bio kod ortaka koji drži servis da pokupim stari mobitel kome je menjan flet, i krene spika oko navigacije, te mi ubaci on meni Igo za tipa 1 minuta, ne zahteva root. Ono što me zanima je di se mogu kupiti™ najnovije mape i kako uopšte šljaka I go, da li je pouzdan i sl?
probaj na mobilism Edited by Marvin (Paranoid Android)
link na piratski sajt
Posted

Ljudi moji, imam problem sa MMSom. Imao sam gingerbread 2.3.1 obican, pa sam promenio nekoliko verzija i sad koristimAmericanAndroid GingerBread 2.3.5. CM7.1 i radio mi je grps i mms odlicno i to tako sto npr gprs moze da mi bude ugasen, a kad saljem ili primam mms u notification baru na vrhu se pojavi slovo E sa strelicama koje iznacava da ima protoka, posalje/skine mms i ugasi se... Medjutim posto sam stavio novu kopiju iste verzije, mms mi nekad radi nekad ne, ali i kad radi to je samo kad sam ja prethodno ukljucio data connection. Savet?

Posted

Ne znam na kom si operatera ali imao sam slican problem i resen je tako sto sam u Network settings-u u APNs dodao "telenor mms"

Posted

Telenor mms vec imam, i ne znam sta da radim, smara me to... a iskljucujem data koneksn zbog trosenja baterije.

Posted

Imam problem sa povezivanjem na wifi mrezu. Ukratko, nece :D Pronadje lepo mrezu, idem na povezivanje, i istog trenutka mi kaze 'prekinuta veza'. Treba li jos neka podesavanja da odradim? Samsung Galaxy Mini je u pitanju.