Кристофер Лумумбо Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 cut the rope je 74 dinara, smešna cifra, Fruit Ninja, Speedx, Angry, Fruit Slice, Lane Splitter, sve je to besplatno, kao i 3d Bowling, rani fliperi, etc jel imas narodne verzije ovih igrica koje nisu free?
Кристофер Лумумбо Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 imam mnogo toga narodnogposalji na pm najzanimljivije i najkosrisnije kada budes imao vremena :)
korindjar Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 dodaj to i meni, na onaj naletovanju mejl. unapred hvala
eye of the beholder Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ako na htc desire imam neogranicen 3G, sta od opcija moram da "stikliram" ili koju aplikaciju da skinem da bih mogao na drugom htc (wild fire) mogao da imam pristup internetu? Da li aplikacija "wifi hotspot" ima veze sa tim?Sent from my HTC Desire using Tapatalk
korindjar Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 da. samo ga aktiviraš i pretvaraš ga u modem... mada ja to znam samo kod kompova, a tamo imaš i korak USB teethering
eye of the beholder Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) au jebote, ovo nemoze jednostavnije...na telefonu koji ima ogranicen net ukljuci se wifi hotspot aplikacijai cao....drugi telefon ili racunar ga vidi kao ruter/modem! Edited September 29, 2011 by eye of the beholder
Mil@n Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Onaj Desire S verovatno pazarivam sutra jer danas radim ceo dan i ne mogu da odem po njega mada mi se scenario zatvaranja radnje i odlazak po isti čini sve verovatniji kako vreme prolazi.Čitam malo, stalno se spominje neko rootovanje. Kako se to radi i čemu služi, koliko vidim, otklanja neke bagove, šta li?Info poželjan a i sam idem googlat'.
copkillah Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Za početak, nema potrebe da ga rootuješ, poništićeš garanciju a ne znam koliko ćeš novog dobiti time.Recimo rootovanje i stavljanje nekog Androida 2+ je itekako imalo smisla na mom HTC Tattoo-u, s' ozbirom da sam otključao Bluetooth file transfer, kao i mogućnost da aplikacije instaliram na sd karticu.
renne Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ako će da koristi Market Enabler mora da ga rutuje.
Mil@n Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ako će da koristi Market Enabler mora da ga rutuje.A to je šta? :(
Recommended Posts