Jump to content
IGNORED

Android

Grunf

Recommended Posts

Posted (edited)

Hvala, ali više sam imao na umu nešto lagano, nezahtevno i besplatno...za ovo se moraju juriti narodske verzije, plus verovatno treba procesor na 26 ghz za nfs i slično.Edit - Kojote najbolje da se zaputiš na market, pa vidiš već sam šta bi ti mogli koristiti od pobrojanog ovde...

Edited by bob loblaw
Posted

cut the rope je 74 dinara, smešna cifra, Fruit Ninja, Speedx, Angry, Fruit Slice, Lane Splitter, sve je to besplatno, kao i 3d Bowling, rani fliperi, etc

Posted

Ok, sad ću da isprobam nešto od ovih besplatnih...Nego kako funkcioniše to plaćanje kad smo već kod toga? Preko mreže nekako ili mi treba kartica?

Posted

kakvih sve aplikacija ima :o dobar je policijski skener, slusam razgovor izmedju centrale i pandura u nekom malom gradicu u usa :D

Posted

ima svega, samo treba da ti padne na pamet da tražišsad kad ga rutuješ, ma ubaci market enabler, tek onda da vidiš koliko ima aplikacijabtw, asphalt 5 i GT Academy su free

Posted

Khm, imam ja CtR "kupljeno" pa ako nekom treba...Sent from my HTC "zelja" using Tapatalk

Posted
Prvo mora da znamo da li ti je rootovan telefon ili ne (par aplikacija nece da radi ako nije)moja lista bi ovako izgledala (iz glave, mrzi me da gledam sad)...advanced task killerapp2sdrom managerastromy phone explorerstorage analyserteamviewerwifi map maker
Lm, nov sam u android vodama. Rootovan? Jel to kada se stavi specifičan rom, neka "custom made" android verzija?Za sada znam da je vrzija 2.2 Froyo na telefonu.Advanced Task Killer već imam.
Posted

tako nekako, kad dobiješ root prava, za svaki telefon je karakteristično, najviše o tome na xda forumu

Posted

dajte neki dobar video player. instalirao sam nekoliko ali mi secka avi vido koji sam prebacio. kodeci su takodje instalirani ali ponovo nista.

Posted

stock player bi trebao da ti odrađuje sve bez problema, uključujući i titlove.Ne bi trebalo da secka. U svakom slučaju probaj MOBO player

Posted

Jesi ubacivao preko Kiesa? Trebalo bi da ga u njemu automatski konvertuje u mp4, sa kojim sigurno nećeš imati problema...Nego vidim izašao najzad novi firmware...ima li neko savete pre nego što krenem da updateujem? Hoću morati ponovo da instaliram sve aplikacije, jel mi treba prvo neki program za backup...?

Posted
titanium backup
Mora da bude rootovan? A bez backupa gubim sve? I sa telefona i sa kartice?
Posted

ne mora da bude rutovangubiš sve programe koe si instalirao ako ne backupuješkao i kontakte, ali njih si verovatno već prebacio u gogle ili na Kies. Slike i ostali dokumetiostaju, ništa se ne formatira