dig_chohano Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 "Kupi" Titanium Backup, instaliraj na oba tlf, bekapuj na prvom tlf, prekopiraj podatke na memorijsku karticu sa drugog i odradi restore. Prebaciće ti sve instalirane aplikacije (ili samo one koje si odabrao da bekapuješ).
eye of the beholder Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) "Kupi" Titanium Backup, instaliraj na oba tlf, bekapuj na prvom tlf, prekopiraj podatke na memorijsku karticu sa drugog i odradi restore. Prebaciće ti sve instalirane aplikacije (ili samo one koje si odabrao da bekapuješ)."Kupio" ga pre nekog vremena ali on mi na samom startovanju izbacuje da telefon nije rutovan i da nece moci "sve" da radi ... zato mu nisam pridavao mnogo paznje, sad cu da pogledam sta sve "moze". Edited September 12, 2011 by eye of the beholder
renne Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ne mora čak ni da se "kupuje", sve radi i free verzija
eye of the beholder Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) Khm, kod te "kupovine", jedno pitanje:Gde Vi "kupujete" aplikacije.Ja samo i iskljucivo na "market"-u.Skinuo sam neku "mobilism" app ali prilicno neugodnu za koriscenje i "kupovinu" preko telefona. Edited September 12, 2011 by eye of the beholder
ChaLe Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Khm, kod te "kupovine", jedno pitanje:Gde Vi "kupujete" aplikacije.Ja samo i iskljucivo na "market"-u.Skinuo sam neku "mobilism" app ali prilicno neugodnu za koriscenje i "kupovinu" preko telefona.4pda tacka info, blackmart (potrazi aplikaciju po netu V0.49 build 93)
eye of the beholder Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 U kurac, nije mi preneo podatke sa "ljutih ptica"; sad moram sve izpocetka PU!
Zverilla Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Taj hardware je previse jeftin za Win 7. Moj Acer ima u Win 7 varijanti. To sve teoretski radi ali sa silnom nepouzdanoscu i stucanjem. Otuda Android za tablete.core i7 i 8 giga rama nije dosta za win7? :unsure: govorimo o x201t, nesto si ti pobrkao...
renne Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 (edited) mnoge stvari je on pobrkao Edited September 14, 2011 by renne
S.L. Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ljudi, koje aplikacije koristite?Meni treba neki pregledan kalendar i pouzdana vremenska prognoza, a na android marketu ima toliko svega da je čoveku teško da se odluči :)Dajte neke preporuke...
renne Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ja koristim google kalendar u samsungu,obaveštava, šalje mejlove kad mu zadaš da e podseti, odmah radi sinhronizaciju, , The Weather Channel mi je najpouzdaniji, mada imam i Accuweather
S.L. Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Vidiš, dok nisi rekao Google kalendar, ja sam imao problem sa podešavanjem ovog kojeg sam imao. Tj. kojeg nisam imao, jer nisam ni podesio kalendar na gmailu :)
eye of the beholder Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 (edited) Ljudi, koje aplikacije koristite?Meni treba neki pregledan kalendar i pouzdana vremenska prognoza, a na android marketu ima toliko svega da je čoveku teško da se odluči :)Dajte neke preporuke...Prvo mora da znamo da li ti je rootovan telefon ili ne (par aplikacija nece da radi ako nije)moja lista bi ovako izgledala (iz glave, mrzi me da gledam sad)...advanced task killerapp2sdrom managerastromy phone explorerstorage analyserteamviewerwifi map makerVidiš, dok nisi rekao Google kalendar, ja sam imao problem sa podešavanjem ovog kojeg sam imao. Tj. kojeg nisam imao, jer nisam ni podesio kalendar na gmailu :)i naravno sve googleove aplikacije:GreaderGtaskGtalkGoogle+google gogglesgoogle earthgoogle mapgoogle musicma sve .... Edited September 21, 2011 by eye of the beholder
Pokojni Ruxin Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Kontam da je lista aplikacija koje koristimo skoro pa ista kod svih (ja bih na ovo tvoje dodao i dropbox (odlična stvar), dolphin, shazam, tune in radio...a ko koristi gom player goldworm je pristojan remote), ali šta ćemo sa igricama? Tu bi mi više koristilo preporuke.Na fonu imam samo racing moto, mouse trap i ninjump...predlozi?
Кристофер Лумумбо Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 jel moze neko da napravi listu najvazniji aplikacija i cemu sluze?!dajte neku dobru igricu
renne Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ODlična logička je Cut the rope, fenomenalna vonja Asphalt 5,6, Need For Speed, obavezni Angry Birds, Fruit Ninja, Speedx 3D, obavezno probajte i Death Worm. i naravno Plants vs ZombiesOd alpikacija obavezab Tune in Radio, Titanium backup, Osmatrač, Livescore, NFL, Liga De Futbol, Premiere League, Sky SPortm ESPN Goals, blic, B92, Atp/Wta, Office...
Recommended Posts