Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

To, mačko!

Featured Replies

Plus sad automatski dobija i 3 godine zabrane ulaska. 

• Replies 16k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

• Popular Post

Je l stiže na referendum?

Kakav krah jednog odnosa koji traje već deceniju i kusur, ovo otprilike kao da Stejpls centar zabrani Džabaru da gleda utakmice Lejkersa. Sve je ovo otužno, ma koliko je zapravo i ovaj cirkus bio zabava za mase kao i sam sport generalno. 

edit:

da se ogradim, da je Đoković nekih opštih razmišljanja kao Džabar, vjerovatno do ovog svega ne bi ni došlo. 

10 minutes ago, Peter Fan said:

Nek proba na silu i sljedeće godine.

Nego, gledam na danskim vjestima prije neki dan. Pitaju ljude po Beogradu šta misle o ovoj nevolji oko Noleta. Neki fin gospodin, pred kamerom izjavi: Ovo sa Djokovicem je genocid nad genocidima!.

Mislim da je sve rečeno i nema se šta dodati!

Edited by Krampa
Typo

11 minutes ago, Peter Fan said:

ja ne razumijem mozak koji je usao u ovaj rizik. mislim na novaka.

1 minute ago, morgana said:

pa jebiga, dali su mu i izuzece i vizu. mora sad da trazi necije glave, minimum direktor AO

pa rekli su u startu, tj da se odmah vratio, opet bi mu visila nad glavom ta zabrana o 3 godine.

Just now, morgana said:

Ideologija je vazda bilo sjajno oruzje za autodestrukciju.

Inace..mislim da jos nije potvrdjeno to za 3 godine, nadam se bar da nije..a verovatno ni on nijr znao koji je potencijalni rizik svega ovoga.

Samo da se ovo ne ucrta u kolektivno pamcenje srba kao pobeda u boju na kosovu i pobeda nad nato-m 1999

Just now, InvisibleLight said:

Samo da se ovo ne ucrta u kolektivno pamcenje srba kao pobeda u boju na kosovu i pobeda nad nato-m 1999

bukvalno sam hteo da napisem da australski idioti nisam svesni kolko ce ovo samo da pospesi i antivakserstvo i nacionalizam. idioti potpuni

13 minutes ago, Peter Fan said:

Da li bi dolazio sledeće godine, čak i da je dobio na sudu? Možemo samo da zamislimo kako bi izgledali njegovi mečevi. Beše Martina Navratilova rekla da je bilo najbolje da se pokupio posle prve odluke i zapalio kući.

1 minute ago, dùda said:

pa rekli su u startu, tj da se odmah vratio, opet bi mu visila nad glavom ta zabrana o 3 godine.

Ne, vec mu je to bilo predoceno pred prvu zalbu 

3 minutes ago, Tsai said:

pa jebiga, dali su mu i izuzece i vizu. mora sad da trazi necije glave, minimum direktor AO

dobro ali mogao je da anticipira mogucnost negativnog ishoda u izvjesnom nivou vjerovatnoce tj rizik je bio poveci. od pocetka zna da nema ulaznicu od strane australije, a ona mu treba, nego ulazi na stos i apsurdno samopouzdanje koje dijeli sa organizatorom i viktorijom.

Edited by morgana

Just now, Tsai said:

bukvalno sam hteo da napisem da australski idioti nisam svesni kolko ce ovo samo da pospesi i antivakserstvo i nacionalizam. idioti potpuni

A zaboli njih za to

Just now, Tsai said:

Sta briga njih za to, to je srpski problem.