July 2Jul 2 Nole je protiv Cicipasa odigrao 500. mec u karijeri na tri dobijena seta, sto je rekord Open ere.. i samo jedan od mnogih koji nikad nece biti srusen463 na GS36 devis cupi 1 na atp turnirima (finale majamija 2007)
Wednesday at 08:583 days ovo ce mu biti vec 6. gs polufinale protiv Sinera, koliko ih ima i sa Nadalom.daleko najvise ih je odigrao sa Rodzerom, 11sa Murrayom i Alcarazom tek po 2
Wednesday at 09:453 days 45 minutes ago, TS-CS said:ovo ce mu biti vec 6. gs polufinale protiv Sinera, koliko ih ima i sa Nadalom.daleko najvise ih je odigrao sa Rodzerom, 11sa Murrayom i Alcarazom tek po 2Od toga jedno i sa Marijem i sa Alkarazom!Edit. Bilo je QF Edited Wednesday at 09:463 days by Ras
Wednesday at 10:333 days To je to od Njovaka ove godina na travi. Previše se istrošio sinoć, nema teorije da se oporavi do polufinala.Pregaziće ga Riđa Rđa lagano
Wednesday at 11:432 days Grešna mu Ridja ili grešna mu rdja bila.... Edited Wednesday at 11:432 days by G. L.
Wednesday at 15:502 days Nova.rsĐoković nikad nije izgubio meč koji je trajao više od 5 satiNovak Đoković, srpski teniser, u karijeri je odigrao pet mečeva koji su trajali pet sati ili duže, a iz svih takvih je izlazio kao pobednik.
Yesterday at 08:371 day Ja sam juce bio potpuno iznenadjen koliko teniski svet bar u ovom nasem klubu ne voli Novaka.Pricalo je nekoliko glavnih trenera, dve starije gospodje koje su nekad pre defitivno bile dobre i jos 2 igraca u tridesetim koji igraju ove amaterske turnire po austriji.Svi se slazu u sledecem:Novakovo generalno ponasanje na terenu je uzasno i puno nepostovanja pema svima (govor tela, kretanje, komunikacija sa svojim boxom i sudijom)Ogorceni su sto vuce decu i familiju po turnirimaPobedjuje samo zato sto je freak prirode i ima odlican fokusSinner ce ga oprati nastrasnije jer nema odgovor na njegove ciste udarceJa sam im na kraju samo dobacio da je nemoguce uzeti 24 slama i terorisati ATP tour 20+ godina a da nisi kompletan igrac.Nakon svega sta je prosao kosmicka pravda i filmski zavrsetak karijere bi bio uzimanje ovog W i 25. GS.