Grandilof Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Kad ste kod poredjenja meni je bas Selby bukvalno preslikani Djokovic... 1
harper lee Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 2 hours ago, Mil@n said: Ja mislim da su Rodžerovoj smirenosti, samokontroli i svemu što ga prati u tom kontekstu doprinele pre svega pobede i porazi kojih je godišnje u tom naletu imao svega po par daje stvarno bilo glupo da se zbog toga cima, lomi rekete, divlja. Nolo ga je u više navrata izbacio iz koloseka, a ponekad i drugi igrači kada su porazi postali učestaliji. Ali da, on je definitivno projekat i nema se tu šta prigovoriti, čovek će da mlati milijarde daleko pošto okači reket o klin. Ma, svi su oni projekti ali se sa Rodzerom bas preteralo u tom gliter fazonu. Kad se setim onih zlatom izvezenih sakoa na Vimlbdonu i dan danas se stresem od gnara. Onakvu prirodnu silu od tenisera pretvoriti u tenisku Barbiku je stvarno malo lejm. Cini mi se da je to dosta kasno krenulo, negde krajem prosle decenije. Rodzer iz 2005/06 je bio tenis iz snova. Bukvalno.
mire Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 12 hours ago, Grandilof said: Kad ste kod poredjenja meni je bas Selby bukvalno preslikani Djokovic... to 🤝
Lancia Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Šta je gnar +ov
Joe D Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Šta je gnar transfer neprijatnosti, ili cringe sto bi rekli mladi.
levi Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 (edited) Quote Rodzer iz 2005/06 je bio tenis iz snova. Bukvalno. i odjednom baš tu negde od 2007 Rodžer počeo da se menja, a do tad je bio super glavna razlika između Ronija i Rodžera je to što jedan ima rivala iz Srbije a drugi nema. da je u snookeru br 1 iz Srbije, kenjali bi i po Roniju sve u 16 Edited August 14, 2020 by levi
harper lee Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 1 hour ago, levi said: i odjednom baš tu negde od 2007 Rodžer počeo da se menja, a do tad je bio super glavna razlika između Ronija i Rodžera je to što jedan ima rivala iz Srbije a drugi nema. da je u snookeru br 1 iz Srbije, kenjali bi i po Roniju sve u 16 Da. I to nema veze sa pojavom Djokovica vec Nadala. Stvarno bi mogao da sjases vise s tim aluzijama da su svi drugi zli i prljavi nacionalisti koji ne razmisljaju dalje od srpske zastave a jedino ti, podgojeni Djordje Cvarkov, drzis evropsku buducnost Srbije u svojim mocnim rukama. Ne budimo se i ne lezemo svi kao pseudopoliticki aktivisti, neki bismo i da pisemo o sportu bez sitnih zlobnih upadica. Da ironija bude veca, dok su u sportu kojim se bave Roni i Rodzer prilicno slicni po stilu i talentu, ne postoje dva razlicitija ljudska bica po ponasanju van sporta. Ali zasto bi ti to znao, bilteni LSV ne sadrze takve informacije.
iDemo Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Federer da podigne spomenik (za zivota) Soderlingu.
Tsai Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Deda je velemajstor i jos uvek zvanicno najveci ikada, al mi ide na ganglije ko nijedan sportista u istoriji, bas zbog te snobovshtine koju sakuplja svojom pojavom. Medjutim, pegla za sve pare, crta po terenu, i dan danas
Tsai Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 44 minutes ago, iDemo said: Federer da podigne spomenik (za zivota) Soderlingu. I Tomiju Haasu. U osmini finala te godine Haas je vodio 2:0 i imao brejk prednosti u trecem, pa se raspao.
Tsai Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 (edited) Federera Edited August 14, 2020 by Tsai 1
Recommended Posts