October 11, 2025Oct 11 1 minute ago, Milosh76 said:A odakle ti struja za elektricne automobile? Nema nafte zbog Amera, nema gasa zbog Rusa...Nema ni infrastrukture. Gde ces da ga vozis kad nemas nigde da ga punis?
October 11, 2025Oct 11 1 minute ago, Shan Jan said:Nema ni infrastrukture. Gde ces da ga vozis kad nemas nigde da ga punis?Kupis kucu i stavis panele?
October 11, 2025Oct 11 8 minutes ago, radisa said:Kupis kucu i stavis panele? Pa da... za ostalih 90% koji zive u stanu nije resenje. Uvek mozes za vikend da odes u Stanisice, natankas gorivo, pojedes nesto i vratis se.
October 11, 2025Oct 11 1 hour ago, Milosh76 said:A odakle ti struja za elektricne automobile? Nema nafte zbog Amera, nema gasa zbog Rusa...Generalno nema infrastrukture, pa struje nek bude i iz neba, lepo je što stoje punjači po TCovima, mi koji nemamo kuće i garaže i to sa priključkom koji odgovara za brzo punjenje možemo da se igramo ovde oko Beograda, rekoh kolegi da proračuna jel bi imao gde da "natanka" na putu do svojih apartmana po Vrnjačkoj banji i Zlatoboru.
October 11, 2025Oct 11 12 minutes ago, Zabalujev said:Generalno nema infrastrukture, pa struje nek bude i iz neba, lepo je što stoje punjači po TCovima, mi koji nemamo kuće i garaže i to sa priključkom koji odgovara za brzo punjenje možemo da se igramo ovde oko Beograda, rekoh kolegi da proračuna jel bi imao gde da "natanka" na putu do svojih apartmana po Vrnjačkoj banji i Zlatoboru.Ako sr nesto nije promenilo, bg - zl nema ni jedan punjac, ali to bi trebalo da moze svaki full electrik da izvuce... Cak i da se vrati, verovatmo...A na Zl mislim da ima punjaca...
October 11, 2025Oct 11 Ahaha kakav boldrikovski planĐedović je istakla da je očekivala da čuje kakav je plan menadžmenta i kompanije u narednih nekoliko meseci te da taj plan nisu čuli.- Mi smo se ranije čuli sa ruskim partnerima, čuli smo da je plan bio da se rat završi, da dođe do dogovora i da će to uticati na sanckije ka ruskom energetskom sektoru i svedocismo da se to nije desilo. Mi očekujemo da čujemo u narednim danima šta je plan i program, pre svega od ruskih partnera.Nije se desilo, ministarka kadar nevera
October 11, 2025Oct 11 u utorak dolazi aleksej miler ceo gazproma pa će da im kaže šta je plankad sediš na tri stolice pati se igrom slučaja izmaknu sve tri…aj benzin(gorivo) i nekako al je žvalavi na*ebao ako se to nekako bude odnosilo i na gasbiće zanimljiva zima🥶
October 11, 2025Oct 11 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:biće zanimljiva zima🥶Meni dosta bila ona 93/94... ne mora ponovo...
October 11, 2025Oct 11 6 minutes ago, Sammael said:I to baš kad se selim u kuću koja se greje na gas.Bar sad mozes da kupis EV
October 11, 2025Oct 11 A EV uvek mozes i da zapalis ako zatreba.Kazu do dobro gore.Rastavis bateriju i jednu po jednu celiju...Idealno pack sa cilindricnim celijama. Njih ima stogod.
October 15, 2025Oct 15 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio je ruskoj delegaciji da Srbija otkupi deo ruskog vlasništva u Naftnoj industriji Srbije (NIS).Međutim, Moskva nije previše sklona takvom rešenju, prenosi list svoja nezvanična saznanja i dodaje da je Rusiji, izgleda, prihvatljivije rešenje da svoj deo proda nekoj trećoj strani, a moguće je da to budu i Amerikanci.Prodaćemo bilo kome samo ne vama
October 15, 2025Oct 15 34 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:nego kako lukoil operise, zar nisu i oni neki rusi?Vlasnik "Lukoil Srbija"je austrijska kompanija Lukoil International GmbH, koja je postala apsolutni vlasnik nakon što je "Lukoil Srbija" promenila pravnu formu iz akcionarskog društva u društvo sa ograničenom odgovornošću (d.o.o.) u avgustu 2022. godine.