Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Svi naši pumpaši

Featured Replies

Mislim da je i Yandex odradio neki slicni salto.

• 2 weeks later...
  • Replies 1k
  • Views 120k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u srbiji uzasno iritira i steti analiticarenje opste prakse, nema gdje da se procita ozbiljna analiza u vezi sa nis-om.

• Zavisi, ako je išao do sela, za 1 dan, inače, preko nedelje do posla, sa posla, nekih 7-8 km dnevno, recimo... Matori je radio i zemlju, pa je dizela uvek bilo, zato je i stavio taj motor... Jedina z

• Filozof manijak
    Filozof manijak

kupi EV

Posted Images

ON INTERNATIONAL ASSETS OF LUKOIL GROUP

Monday, October 27, 2025

PJSC "LUKOIL" informs that owing to introduction of restrictive measures against the Company and its subsidiaries by some states the Company announces its intention to sell its international assets. The consideration of bids from potential purchasers has been started.

The sale of the assets is conducted under OFAC wind down license. If necessary the Company plans to apply for extension of the license to ensure uninterrupted operations of its international assets.

Koliko čujem, na prodaju su i pumpe u Hrvatskoj

ovog naseg austrijskog lukoila nece dirati?

Screenshot_2025-10-30-11-26-02-672_com.android.chrome-edit.jpg

20 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

ovog naseg austrijskog lukoila nece dirati?

Kompanija Lukoil saopštila je da je s Gunvor Grupom dogovorila prodaju celokupne svoje imovine u inostranstvu. Kako se navodi u saopštenju, ključni uslovi transakcije su prethodno dogovoreni između strana.

Lukoil navodi da je prihvaćena ponuda koju je Gunvor Grupa dala za kupovinu Lukoil International GmbH sa sedištem u Austriji, a da se kompanija obavezala da neće pregovarati s drugim potencijalnim kupcima

He he he, Genadij Timčenko; u Rusiji se stare ljubavi ne zaboravljaju heart

Kako kažu dobro obavešteni izvori, nekoć ponajbolji prijatelj...ne znam da li se nešto promenilo u poslednjih 4-5 godina, izgleda da nije : )

No image preview

Zašto smo sami sebe učinili energetski zavisnim od Rusije

I pored deklarativnog zalaganja za smanjenje zavisnosti od ruskih energenata, Srbija nije bila preterano zainteresovana za diversifikaciju s
Nin online
No image preview

Vreme curi, nafta jedva kaplje: Intenzivirani pregovori o...

Najnovije vesti i video priče iz Srbije i sveta o najvažnijim događajima iz politike, sporta, biznisa, kulture, zdravlja. Budite uz Nin .

Никад се ми нећемо решити руског утицаја.

Screenshot_2025-11-07-14-58-56-399_com.android.chrome-edit.jpg

Kad sam se vracao iz Svajcarske, negde u Austriji valjda sipao u ovaj CLS do cepa, ima povecani rezervoar od 80 litara i pisalo da ce preci 1075km. Neki dan isao do Bosne, presao na Sremskoj Raci i sipao na prvoj pumpi takodje pun, kod Trifkovica, i kaze bord 771km D

Pa to i nije neko čudo, ako vozim stotine kilometara preko pola Europe bez puno stajanja i slonovske noge na gasu, Mazda mi prema svojem bordu troši 6,2, ako sam nedavno cunjao po gradu bord kaže 8,1

Ma jasno mi je to ali sam pre toga dosao do Bosne i tih 40km vozio najlaganije moguce, potrosnja po bordu bila 7 litara i onda odjednom racuna po 10+ kao.

Mađarski Mol mogao bi da kupi 11,3 odsto Naftne industrije Srbije (NIS), piše nedeljnik "NIN" u novom broju, navodeći da bi, prema nezvaničnim izvorima, kriza u vezi sa tom kompanijom koja je pod američkim sankcijama mogla da bude rešena do 25. novembra.

Ako mađarska strana kupi deo NIS, država Srbija biće vlasnik 29,87 odsto NIS, mali akcionari 13,9 odsto, Mol 11,3 odsto, što će značiti ukupno većinskih 55,07 odsto, dok Gaspromnjeftu ostaje 44,93 odsto.

Edited by Milosh76

Zar nije uslov SAD da Rusi potpuno izađu iz vlasništva ?

Jeste, al mi cemo prvo da driblamo sami sebe i kad postignemo autogol, onda cemo da kukamo.