December 2, 2025Dec 2 Danas u mecku sipao u Bosni na prvoj pumpi posle Sremske Race onaj bmb98 po 155din. Pisalo mi 828km sa celim rezervoarom, u odnosu na 771km sa bmb95 prosli put. Izuzetan napredak.
January 3Jan 3 Sipao pun rezervor na poslednjoj pumpi u Srbiji-MOL.Bord mi napisao 620 km, izvozao 547km, ostalo 112km. Cekali na granici sat i 50 minuta.U Sloveniji sipao 100ku (1.6 evra kosta van autoputa), na bordu 740km.Sutra sipam opet 100ku pa do BG test.
February 28Feb 28 Juce i prekjuce sam se navukao iz dva odlaska 200 litara bosanskog goriva, na dizelu razlika preko 64 dinara a na benzinu 47. Pun rezervoar i nazad jos jedna kanta, isplati se jako
March 3Mar 3 On 28. 2. 2026. at 9:50, Zli Gli said:Juce i prekjuce sam se navukao iz dva odlaska 200 litara bosanskog goriva, na dizelu razlika preko 64 dinara a na benzinu 47. Pun rezervoar i nazad jos jedna kanta, isplati se jakoJa ne znam kako privreda u Srbiji opstaje, ovo je stvarno bezobrazluk sa cijenama u Srbiji.
March 3Mar 3 pa sve te cene goriva su ugradjene u cene drugih proizvoda, i raja placa, htela ne htela
March 4Mar 4 Digli su malo cene Bosanci i ne moze vise da se sipa dodatno u balone, samo rezervoar i cao. Idem danas da natocim u Mecku jer ima rezervoar od 80 litara a pri kraju sam, opet je solidna usteda i bez balona
March 7Mar 7 Sad videh na Lukoil aplikaciji da su ukinuli popust i skupljanje poena. Razlog: "globalna desavanja koja su prouzrokovala ozbiljne turbulencije na medjunarodnom trzistu energenata uz ogranicenja maksimalne cene odredjenih vrsta naftnih derivata...."Cene idu u nebesa..?🙃
March 13Mar 13 https://n1info.rs/biznis/objavljene-nove-cene-goriva-koje-ce-vaziti-do-20-marta/Litar evrodizela danas od 15 sati do petka, 20. marta u isto vreme koštaće maksimalno 208 dinara za litar, a cena benzina evropremijum BMB biće 186 dinara za litar, prenosi Danas.
March 19Mar 19 A ja baš juče u povratku iz Loznice natočio pun sa druge strane granice. Bio prazan granični prelaz, pa svratio više iz zezanja, pošto nikad nisam tako sipao.
March 19Mar 19 onaj šepak mi je taman tolko daleko da mi se ne isplati da idem namenski po čorbu ubosnu
March 19Mar 19 u rumuniji koja ima svoju naftu, skuplji benzin nego kod nas i vi se nešto žalite pa šta trebaju rumuni da rade, da zapale parlament u bukureštu, koliko tek njih dere državatokokm nepravednih i ničim izazvanih sankcija, na ulicama se prodavlo gorivo u flašama, koje je jednim delom stizalo i iz rumunije po ceni od 40 feninga na rumunskim pumpama...
May 2May 2 Natočio benz po 164,5 dinara i osjećam se kao da vozim teslu.Imam običaj ubosni da pitam prije sipanja da li radi kartično plaćanje, zbog nestabilnosti interneta, kaže momak: "Može na ovoj pumpi, inače ne."- Kako to?- Ako vi sad platite 40KM karticom, gazdu to košta 48KM. Keš je keš. Na Gazpromu ne može nikako karticom, Rusi su to skontali.- I šta ćemo sad?- Gazda dozvoljava na novoj pumpi.- Pa šta me zajebavaš? (Nisam rekao, nego pomislio)Blago gazdi sa ovakvim radnicima, naročito kada im obračunava plate.