October 8, 2025Oct 8 Ok, ako se ispostavi da Rusi upravljaju zalihama naftnih derivata u Srbiji..pa ne znam, mozda se ne bih ni iznenadio previse.Rani sina pa kupuj kanistere..
October 8, 2025Oct 8 6 minutes ago, SNARC said:Rani sina pa kupuj kanistere..mađari, slovenci, pacoli, šel trljaju ruke
October 8, 2025Oct 8 Ja sam za grad bezbedan, struju još imamo... A za BG, mogu i vozom.. Oh, wait...
October 8, 2025Oct 8 7 hours ago, radisa said:Ja sam za grad bezbedan, struju još imamo...A za BG, mogu i vozom.. Oh, wait... Kolima do Subotice, pa vozom za BG
October 8, 2025Oct 8 1 minute ago, Milosh76 said:Kolima do Subotice, pa vozom za BGBg je bliži NS od nego SUbotica... Kolima do Petrovardina, pa dalje vozom...
October 9, 2025Oct 9 Kako se navodi u saopštenju, u slučaju prestanka funkcionisanja inostranih platnih kartica (Master card, Visa), plaćanje na benzinskim stanicama će biti moguće domaćom „Dina“ karticom, gotovinom, kao i metodom „IPS pokaži“.
October 9, 2025Oct 9 10 hours ago, radisa said:Bg je bliži NS od nego SUbotica... Kolima do Petrovardina, pa dalje vozom...Tacno, al u SU imas gde da parkiras, za razliku od BG. I vozis se 200 na sat vozom 😁 Edited October 9, 2025Oct 9 by Milosh76
October 9, 2025Oct 9 35 minutes ago, Filozof manijak said:Kolima preče, trotinetom bližeSrećne nam sankcije, junaci!Ko je kupio na vreme auto na struju... To nam porodično da izjebavamo sankcije... Otac je vozio peglicu sa ugrađenim motorom od motokultivatora (peglica sa Lamborginijevim motorom ), koja je trošila malo manje od 2 litre na 100km...
October 9, 2025Oct 9 ima li iko uopšte predstavu kako će se ovo odraziti na ostale pumpašetm u srbiji? da li je još na snazi onaj zakon/uredba o trgovini naftnim derivatima po kojoj svi ulazi treba da su preko pančevačke rafinerije? sasvim sigurno znam da je jedno vreme bio slobodan uvoz eurodizelaekspert iz te oblasti je bio ravaneli, al je on sad samo na tviteru
October 9, 2025Oct 9 5 minutes ago, radisa said:Ko je kupio na vreme auto na struju... To nam porodično da izjebavamo sankcije... Otac je vozio peglicu sa ugrađenim motorom od motokultivatora (peglica sa Lamborginijevim motorom ), koja je trošila malo manje od 2 litre na 100km...Šta kaže tast na ove sankcije, jel se priseća mladosti iz devedesetih?
October 9, 2025Oct 9 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ima li iko uopšte predstavu kako će se ovo odraziti na ostale pumpašetm u srbiji? da li je još na snazi onaj zakon/uredba o trgovini naftnim derivatima po kojoj svi ulazi treba da su preko pančevačke rafinerije?sasvim sigurno znam da je jedno vreme bio slobodan uvoz eurodizelaekspert iz te oblasti je bio ravaneli, al je on sad samo na tviteru Nema toga odavno, mnoge veće mreže uvoze oba derivata baržama iz okolnih zemalja već mesecima unazad (zavisno ko gde ima svoju rafineriju). Koliko je to održivo na duži rok videćemo, trošak logistike je ozbiljan udar na maržu. Upitno je i da li će moći da se pokriju potrebe celog tržita kada zalihe iz rafinerije presuše, ali to ćemo saznati za koji mesec ako se ništa ne promeni u medjuvremenu.
October 9, 2025Oct 9 7 minutes ago, Filozof manijak said:Šta kaže tast na ove sankcije, jel se priseća mladosti iz devedesetih? On je radio u vojsci, za njih je uvek bilo goriva... Ja se prisećam mladosti iz devedesetih, na kurac ih nabijem sve...9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ima li iko uopšte predstavu kako će se ovo odraziti na ostale pumpašetm u srbiji? da li je još na snazi onaj zakon/uredba o trgovini naftnim derivatima po kojoj svi ulazi treba da su preko pančevačke rafinerije?sasvim sigurno znam da je jedno vreme bio slobodan uvoz eurodizelaekspert iz te oblasti je bio ravaneli, al je on sad samo na tviteruMol i OMV ne idu preko rafinerije, koliko ja znam, tako da će oni imati goriva i platni promet i sve... Smao što očekujem za jedno 2-3 meseca poprilične gužve kod njih...