Aće Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 jbg, rekla mi dva razlicita majstora da npr one lampice check engine na raznim kolima hoce da se pale kad je gorivo masnije.
Zli Gli Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Meni se ta lampica upali jednom u recimo 3 meseca, tokom jedne voznje. Pojma nemam sta znaci, jel to ima neke veze sa gorivom?
pp34 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 jbg, rekla mi dva razlicita majstora da npr one lampice check engine na raznim kolima hoce da se pale kad je gorivo masnije.reklo bi se da su provalili da si hipster i da te vozaju ;)
Aće Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 otkud hipsteru auto? :D moze da ima veze sa gorivom, sa izduvnim gasovima, sa motorom, sa milion stvari. meni se upalila, a sve radi normalno, i nista nije sjebano na autu. onda su mi izmedju ostalog rekli i to za gorivo, prikacili ga na racunar, resetovali nesto kao tamo, i opet se ne pali.
April Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ako želite sipati vazduh u rezervoar idite u Knez Petrol, pumpa na Ledinama.Naravno, ja ponovo nisam imao vremena da odem u tržišnu inspekciju, zbog toga i treba da nastave da kradu.
twisted Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 od danas na art petrolu 143,9 din!!!!!!!!!! vratite nas u zlatno doba slobe šiljoševića (da li sam ja to rekao!?) kad je država određivala nisku cenu goriva zarad socijalnog mira i opšte inflacije!!!
gone fishing Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 - da vremena šverc-komerca kada su nas snabdevali šverceri gorivom iz rumunije, tamo su ga kupovali za 40 feninga a kod nas prodavali za 1-1,2 dem i to iz kuvanih flaša coca-cola-e :D- i opet su manje oni krali nego što nas država sada dere preko akciza
Đipalo Junuz Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 NOPS: Bojkot pumpi 15. martaNacionalna organizacija potrošača Srbije pozvala je potrošače da 15. marta ne kupe ni litar goriva i tako iskažu protest zbog poskupljenja naftnih derivata. Baš smo okrutni i surovi! Ima da ih nema kad im pokažemo kako nećemo da pazarimo gorivo tog dana! A ako im to ne bude dovoljno:http://www.youtube.com/watch?v=GrCYX5lxVQo
Zli Gli Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ja bi' se i mnogo duze mogao pridrzavati ovoga jer retko idem van grada ali ima ljudi kojima posao svaki dan zavisi od toga i do kurca, moraju da sipaju... ali benzin jebenih 140 dinara, brate mili...
Hella Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 što ne ugradite gas? ja se za 2000 dindži vozam 20 dana (1 € dnevno).
Đipalo Junuz Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 što ne ugradite gas? ja se za 2000 dindži vozam 20 dana (1 € dnevno).Ako nema hleba neka jedu kolače.
Hella Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 u tome i jeste poenta, što žderu kolače jer ih mrzi da skoknu po lebac.
Đipalo Junuz Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 u tome i jeste poenta, što žderu kolače jer ih mrzi da skoknu po lebac.Lebac u tvojoj kombinaciji ne može da se dobije ako uz njega ne kupiš i pekarsku opremu. Znaš li koliko košta ugrađivanje plina u auto, znaš li koliko košta atest plinskog sistema u ovlaštenoj instituciji, znaš li nakon koliko vremena nakon ugrađivanja plinskog sistema u auto zapravo počinješ da štediš na razlici u ceni između TNG i benzina/dizela?
Recommended Posts