October 10, 2025Oct 10 I niko da se obraduje da je gorivo pojeftinilo, eno na Pinku prva vest Edited October 10, 2025Oct 10 by Ras
October 10, 2025Oct 10 37 minutes ago, ducca said:Srbijagas i B. Dvor ne, firme koje su pod NIS kišobranom da, npr. Petrohemiju. Ne znam da li misliš na još neku odredjenu firmu?HvalaOve su mi prve pale na pamet, pa rekoh da pitam.
October 11, 2025Oct 11 14 hours ago, Ras said:I niko da se obraduje da je gorivo pojeftinilo, eno na Pinku prva vest Sankcije su izazov za našu privredu, vazda bilo
October 11, 2025Oct 11 Ahahah sankcije se najavljuju mesecima i ovi još uvek čekaju da čuju "plan" Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je da predstavnici države na sednici Odbora direktora Naftne industrije Srbije nisu čuli ni plan ni program, što je, kako ocenjuje, zabrinjavajuće."Očekujemo da čujemo šta su predlozi, šta je plan za tri, četiri, pet ili šest meseci", rekla je Đedović Handanović. Ona je precizirala da će se sastanak održati u Beogradu, u ponedeljak, u 12 sati.Kako kaže, "plan ne sme da bude da vreme prolazi i da dođemo u decembar i da se ništa ne desi, odnosno da tog plana još uvek nema".
October 11, 2025Oct 11 15 minutes ago, radisa said:Ja sam ubedjen da su oni sve isplanirali, jako dobro su sve isplanirali... naravno da plan postojiplan:
October 11, 2025Oct 11 Ključni ljudi SNS dolaze iz švercerskog miljea devedesetih, verujem da jedva čekaju.
October 11, 2025Oct 11 A uz sve to gasni aranžman koji ističe 31.10. će da nam bratski produže do 31.12.
October 11, 2025Oct 11 Što se električnih tiče, sve više mojih preplaćenih kolega ih spominje, ja za sad samo u zajebanciji. Čuh pre par nedelja na radiju da je obustavljen program subvencionisane kupovine el. vozila jer je potrošen namenjen budžet za ovu godinu.
October 11, 2025Oct 11 7 hours ago, radisa said:Ja sam ubedjen da su oni sve isplanirali, jako dobro su sve isplanirali... Ne kontam da li je ovo ironija ... Naravno da nista nisu isplanirali, bar ne "naši". Ocekivali su da Rusi budu fleksibilniji, ali Ruse zabole ... i sad panika
October 11, 2025Oct 11 4 minutes ago, Lezilebovich said:Ne kontam da li je ovo ironija ...Naravno da nista nisu isplanirali, bar ne "naši". Ocekivali su da Rusi budu fleksibilniji, ali Ruse zabole ... i sad panikaIsplanirali su po onoj, što je pokojni Vasic napisao za Dinkića svojevremeno, a meni stojalo u potpisu..."Ala volim kad godina izda, sve poskupi, pojeftini pizda"...Ja sam ubedjen da su oni (OKG na vlasti) poslednjih minimum 3 meseca planirali kako da iskoriste situacju, da zarade... Jebe im se i za NIS i za narod...
October 11, 2025Oct 11 40 minutes ago, Zabalujev said:Što se električnih tiče, sve više mojih preplaćenih kolega ih spominje, ja za sad samo u zajebanciji. Čuh pre par nedelja na radiju da je obustavljen program subvencionisane kupovine el. vozila jer je potrošen namenjen budžet za ovu godinu.A odakle ti struja za elektricne automobile? Nema nafte zbog Amera, nema gasa zbog Rusa...