Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Svi naši pumpaši

Featured Replies

I niko da se obraduje da je gorivo pojeftinilo, eno na Pinku prva vest lolol

Edited by Ras

• Replies 1k
  • Views 120k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u srbiji uzasno iritira i steti analiticarenje opste prakse, nema gdje da se procita ozbiljna analiza u vezi sa nis-om.

• Zavisi, ako je išao do sela, za 1 dan, inače, preko nedelje do posla, sa posla, nekih 7-8 km dnevno, recimo... Matori je radio i zemlju, pa je dizela uvek bilo, zato je i stavio taj motor... Jedina z

• Filozof manijak
    Filozof manijak

kupi EV

Posted Images

37 minutes ago, ducca said:

Srbijagas i B. Dvor ne, firme koje su pod NIS kišobranom da, npr. Petrohemiju. Ne znam da li misliš na još neku odredjenu firmu?

Hvala

Ove su mi prve pale na pamet, pa rekoh da pitam.

14 hours ago, Ras said:

I niko da se obraduje da je gorivo pojeftinilo, eno na Pinku prva vest lolol

Sankcije su izazov za našu privredu, vazda bilo fantom

Ahahah sankcije se najavljuju mesecima i ovi još uvek čekaju da čuju "plan" D

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je da predstavnici države na sednici Odbora direktora Naftne industrije Srbije nisu čuli ni plan ni program, što je, kako ocenjuje, zabrinjavajuće.

"Očekujemo da čujemo šta su predlozi, šta je plan za tri, četiri, pet ili šest meseci", rekla je Đedović Handanović.

Ona je precizirala da će se sastanak održati u Beogradu, u ponedeljak, u 12 sati.

Kako kaže, "plan ne sme da bude da vreme prolazi i da dođemo u decembar i da se ništa ne desi, odnosno da tog plana još uvek nema".

Ja sam ubedjen da su oni sve isplanirali, jako dobro su sve isplanirali... fantom

15 minutes ago, radisa said:

Ja sam ubedjen da su oni sve isplanirali, jako dobro su sve isplanirali... fantom

naravno da plan postoji

plan:

IMG_1695.jpeg

Ključni ljudi SNS dolaze iz švercerskog miljea devedesetih, verujem da jedva čekaju.

Ruski plan za nas

Leave Me Alone Middle Finger GIF by Island Touch Dance

A uz sve to gasni aranžman koji ističe 31.10. će da nam bratski produže do 31.12. covid19

Predjite svi na elektricni auto, ne mogu nam nista.

Što se električnih tiče, sve više mojih preplaćenih kolega ih spominje, ja za sad samo u zajebanciji. Čuh pre par nedelja na radiju da je obustavljen program subvencionisane kupovine el. vozila jer je potrošen namenjen budžet za ovu godinu.

7 hours ago, radisa said:

Ne kontam da li je ovo ironija ...

Naravno da nista nisu isplanirali, bar ne "naši". Ocekivali su da Rusi budu fleksibilniji, ali Ruse zabole ... i sad panika

Ipak je ovo prevelika stvar, naravno da plan postoji

autići.jpg

4 minutes ago, Lezilebovich said:

Ne kontam da li je ovo ironija ...

Naravno da nista nisu isplanirali, bar ne "naši". Ocekivali su da Rusi budu fleksibilniji, ali Ruse zabole ... i sad panika

Isplanirali su po onoj, što je pokojni Vasic napisao za Dinkića svojevremeno, a meni stojalo u potpisu...

"Ala volim kad godina izda, sve poskupi, pojeftini pizda"...

Ja sam ubedjen da su oni (OKG na vlasti) poslednjih minimum 3 meseca planirali kako da iskoriste situacju, da zarade... Jebe im se i za NIS i za narod...

40 minutes ago, Zabalujev said:

Što se električnih tiče, sve više mojih preplaćenih kolega ih spominje, ja za sad samo u zajebanciji. Čuh pre par nedelja na radiju da je obustavljen program subvencionisane kupovine el. vozila jer je potrošen namenjen budžet za ovu godinu.

A odakle ti struja za elektricne automobile? Nema nafte zbog Amera, nema gasa zbog Rusa...