hazard Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ja i dalje uopste ne znam odakle nekome ideja da Beograd ima problem sa alkoholizmom? Prosetajte se engleskim gradovima da vidite sta je problem sa pijanom omladinom.U Beogradu u zivotu nisam naleteo na ulici na grupu pijanaca koji prave sranje. Naletim tu i tamo na nekog matorog pijanca koji ne zna gde je. Sve tuce izmedju pijanaca koje sam video desavale su se unutar ugostiteljskih lokala (ili su bar pocinjale tamo). A obisao sam sva mesta i krajeve za izlaske, od najgorih narodnjackih splavova do "najalternativnijih" lokala (sto ce reci, od hrabrog srca pa do KC grad).
Аврам Гојић Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Odluka o zabrani prodaje alkohola posle 22h je deo dila sa kafedžijama kako bi pristali na skraćenje radnog vremena.Tako nameravaju da uteraju više ljudi u kafane. Ja bar ovako čuh. i ja sam ovo čuo, iz dva izvora. sad da li je to zdravorazumsko tumačenje odluke ili pravi info, ne znam, ali mi zvuči logično i dovoljno pilićarski.
Zabalujev Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 (edited) Pilicarstvo ide u prilog autenticnosti. Edited May 12, 2011 by Zabalujev
najgori Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 U Beogradu u zivotu nisam naleteo na ulici na grupu pijanaca koji prave sranje. Naletim tu i tamo na nekog matorog pijanca koji ne zna gde je. Sve tuce izmedju pijanaca koje sam video desavale su se unutar ugostiteljskih lokala (ili su bar pocinjale tamo). A obisao sam sva mesta i krajeve za izlaske, od najgorih narodnjackih splavova do "najalternativnijih" lokala (sto ce reci, od hrabrog srca pa do KC grad).pitaj komsinicu sa foruma kako izgleda kad pijani kreteni u sred noci otmu kola za pranje ulica i odluce se da operu zgradu preko puta lokala koji nosi ime pisca koji je pisao o bregovima koji lice na bele slonove. obicno se samo mlate ispred lokala.ja znam kako izgleda kad ti pijani kreteni u tri, pola cetiri zaurlaju 100 metara dalje jer im je mnogo dobro.adresa lokala na pm.
henrik larsson Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 (edited) pitaj komsinicu sa foruma kako izgleda kad pijani kreteni u sred noci otmu kola za pranje ulica i odluce se da operu zgradu preko puta lokala koji nosi ime pisca koji je pisao o bregovima koji lice na bele slonove. obicno se samo mlate ispred lokala.ja znam kako izgleda kad ti pijani kreteni u tri, pola cetiri zaurlaju 100 metara dalje jer im je mnogo dobro.adresa lokala na pm.U je. Mislim da je sledeći logičan potez gradske vlasti da zabrane korišćenje kola za pranje ulica. U ovom gradu postaje nesnosno živeti.Šta kažeš, neki se i deru? Strašno. Edited May 12, 2011 by henrik larsson
hazard Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 (edited) pitaj komsinicu sa foruma kako izgleda kad pijani kreteni u sred noci otmu kola za pranje ulica i odluce se da operu zgradu preko puta lokala koji nosi ime pisca koji je pisao o bregovima koji lice na bele slonove. obicno se samo mlate ispred lokala.ja znam kako izgleda kad ti pijani kreteni u tri, pola cetiri zaurlaju 100 metara dalje jer im je mnogo dobro.adresa lokala na pm.Ne kazem ja da takvih situacija i incidenata nema. Kazem da su relativno retki, tj. dovoljno retki da se resavaju izlaskom policije na teren a ne blanko zabranom prodaje alkohola. Koja inace ne smanjuje broj kretena, jer i dalje u svakom jeftinom bircuzu mozes da se napijes za male pare. Edited May 12, 2011 by hazard
gospa buba Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ne kazem ja da takvih situacija i incidenata nema. Kazem da su relativno retki, tj. dovoljno retki da se resavaju izlaskom policije na teren a ne blanko zabranom prodaje alkohola. Koja inace ne smanjuje broj kretena, jer i dalje u svakom jeftinom bircuzu mozes da se napijes za male pare.значи следећи логичан корак је да поскупи јефтин бирцуз
najgori Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 U je. Mislim da je sledeći logičan potez gradske vlasti da zabrane korišćenje kola za pranje ulica. U ovom gradu postaje nesnosno živeti.Šta kažeš, neki se i deru? Strašno.uzas. a ima i gore.napravio sam kombinaciju da prodajem ljudetinu iz urgentnog kod dede iz takovske pa mi zabranili. nesnosno, nego sta.
hazard Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 значи следећи логичан корак је да поскупи јефтин бирцуз Pa da, gradska taksa za alkohol u ugostiteljskim objektima posle 22h, 50%...na cenu sa PDVom.
henrik larsson Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Pozitivna stvar u svemu ovom je što su ljudi, kad izađu iz kafane olešeni od vinjaka, obično mirni ko bubice, uljudni i ne deru se, ne prave sranja i ne voze pijani. Za razliku od varijante kad se leše u sopstvenoj režiji iz prodavnice To zlo je moralo biti sasečeno u korenu.
Кристофер Лумумбо Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 jestejel se ono sergej trifunovic popeo na spomenik?
Hella Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 (edited) A sto tebe, Dzilasa i Antica boli kurac na sta ce punoletni gradjanin Beograda da trosi SVOJE pare, pa ste se nasli pametni da ukidate mogucnosti™.nije problem na šta, nego kada. dakle, samo treba da se opskrbite na vreme i povedete računa o zalihama. međutim, to nije primarno (iako mi je drago što neko najzad privodi osione pijandure u red), nego je naglasak na zaključku da taj "gladni" narod u stvari živi fenomenalno pošto mu je jedini problem to što u zadatom roku ne može da postigne propijanje zarađenog.p.s.crnohumorni dodatak za kraj: sinoć sam se, zbog neke proslave, slučajno zadesio u gradu. tri ujutro, kafić prepunjen, napolju čibuče ukrug, dole se loče, proliva i kucka vrčevima, a sa kompa piči urbana žalopojka.http://www.youtube.com/watch?v=0jE4JtuyUOI Edited May 12, 2011 by Hella
pacey defender Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ...iako mi je drago što neko najzad privodi osione pijandure u red... ...juče se skupilo oko 2.000 grla sa društvenog soca...imao si i jadnijih momenata, ali i ovo je jako.nije problem na šta, nego kada. dakle, samo treba da se opskrbite na vreme i povedete računa o zalihama.a ovo je već ozbiljan indikator beskičmenjaštva.
Recommended Posts