Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zabrana prodaje alkohola u Beogradu posle 22h?

Featured Replies

Ah, FB se usijao od frendova koji bi da se bore protiv prohibicije.
ma sve narkoomaan do narkoomaana
  • Replies 735
  • Views 71.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jel zna neko, da li je u Beogradu pokrenut postupak za ocenu ustavnosti odluke, po uzoru na Novi Sad?
Po mojim informacijama, u Ustavni sud su već prispela dva ili tri zahteva građana za pokretanje postupka.
ma sve narkoomaan do narkoomaana
Vecina, koliko vidim, nije ni procitala o cemu se radi. A i ne kapiraju da je prohibicija odlicno zezanje, zar nisu gledali sta radi onaj Stiv po Atlantik Sitiju?
Jel zna neko, da li je u Beogradu pokrenut postupak za ocenu ustavnosti odluke, po uzoru na Novi Sad?
Izgleda da jeste , pošto vidim da se onaj nosati Ožegović ne skida sa TV-a, sve u stilu "građeni prezadovoljni ja ne mogu da prođem ulicom, a da mi građani ne čestitaju na odluci".

Edited by veljaGB

Pravovremeno™ sam obezbedio dvolitarku za finale Kupa!

Beograd od veceras i zvanicno postaje penzionersko seoce od dva miliona zombija.

Beograd od veceras i zvanicno postaje penzionersko seoce od dva miliona zombija.
sto?
sto?
Neće moći da loču posle 22h, pa se pretvaraju u zombije.

Edited by teacher

Neće moći da loču posle 22h, pa se pretvaraju u zombije.
aaaaaaaapotpuno podrzavam odluku dragana djilasa.
aaaaaaaapotpuno podrzavam odluku dragana djilasa.
+1

dodjosi <_<a sve redom bivsi narkoomaan, znam ja vas iz manjih mesta...

Ako to podrazumeva da u Strahinjica Bana Abdulah nece vise traziti srk has'sa, onda i od mene +1.Moram priznati da je zgrada skupstine sada zasijala punim sjajem. Namestaljka ili ne, jebali su joj kevu. Za koje pare, ne znam.Raznobojna svetlost iz zacarane sume u Pionirskom parku (sic!) ostaje kao spomenik stanja u nasim glavama:Fontane u stilu Saparmurata Nijazova upucuju mladjahne dzibere ka splavovima.P.S. Zavod za zastitu spomenika treba preseliti na splav

Biserni status sa FB: "Ponosan na beogradjane koji piju pivce u parku I posle 22h".

U toku je protesno okupljanje na Toplicinom vencu (parkic izmedju Tanjuga i Pevca za dodjose). Pet hiljada ljudi sa dignutim konzervama.

Ako to podrazumeva da u Strahinjica Bana Abdulah nece vise traziti srk has'sa, onda i od mene +1.Moram priznati da je zgrada skupstine sada zasijala punim sjajem. Namestaljka ili ne, jebali su joj kevu. Za koje pare, ne znam.Raznobojna svetlost iz zacarane sume u Pionirskom parku (sic!) ostaje kao spomenik stanja u nasim glavama:Fontane u stilu Saparmurata Nijazova upucuju mladjahne dzibere ka splavovima.P.S. Zavod za zastitu spomenika treba preseliti na splav
E ovome sam prisustvovao urađen ko bulja...http://www.youtube.com/watch?v=Ej-IQ_LXUXY