Jump to content
IGNORED

Zabrana prodaje alkohola u Beogradu posle 22h?

*edited by mod

Recommended Posts

Posted
Ah, FB se usijao od frendova koji bi da se bore protiv prohibicije.
ma sve narkoomaan do narkoomaana
  • Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

57

• Hella

42

• pacey defender

34

• hazard

31

Posted
Jel zna neko, da li je u Beogradu pokrenut postupak za ocenu ustavnosti odluke, po uzoru na Novi Sad?
Po mojim informacijama, u Ustavni sud su već prispela dva ili tri zahteva građana za pokretanje postupka.
Posted
ma sve narkoomaan do narkoomaana
Vecina, koliko vidim, nije ni procitala o cemu se radi. A i ne kapiraju da je prohibicija odlicno zezanje, zar nisu gledali sta radi onaj Stiv po Atlantik Sitiju?
Posted (edited)
Jel zna neko, da li je u Beogradu pokrenut postupak za ocenu ustavnosti odluke, po uzoru na Novi Sad?
Izgleda da jeste , pošto vidim da se onaj nosati Ožegović ne skida sa TV-a, sve u stilu "građeni prezadovoljni ja ne mogu da prođem ulicom, a da mi građani ne čestitaju na odluci". Edited by veljaGB
Posted

Pravovremeno™ sam obezbedio dvolitarku za finale Kupa!

Posted

Beograd od veceras i zvanicno postaje penzionersko seoce od dva miliona zombija.

Posted
Beograd od veceras i zvanicno postaje penzionersko seoce od dva miliona zombija.
sto?
Posted (edited)
sto?
Neće moći da loču posle 22h, pa se pretvaraju u zombije. Edited by teacher
Posted
Neće moći da loču posle 22h, pa se pretvaraju u zombije.
aaaaaaaapotpuno podrzavam odluku dragana djilasa.
Posted
aaaaaaaapotpuno podrzavam odluku dragana djilasa.
+1
Posted

dodjosi <_<a sve redom bivsi narkoomaan, znam ja vas iz manjih mesta...

Posted

Ako to podrazumeva da u Strahinjica Bana Abdulah nece vise traziti srk has'sa, onda i od mene +1.Moram priznati da je zgrada skupstine sada zasijala punim sjajem. Namestaljka ili ne, jebali su joj kevu. Za koje pare, ne znam.Raznobojna svetlost iz zacarane sume u Pionirskom parku (sic!) ostaje kao spomenik stanja u nasim glavama:Fontane u stilu Saparmurata Nijazova upucuju mladjahne dzibere ka splavovima.P.S. Zavod za zastitu spomenika treba preseliti na splav

Posted

Biserni status sa FB: "Ponosan na beogradjane koji piju pivce u parku I posle 22h".

Posted

U toku je protesno okupljanje na Toplicinom vencu (parkic izmedju Tanjuga i Pevca za dodjose). Pet hiljada ljudi sa dignutim konzervama.

Posted
Ako to podrazumeva da u Strahinjica Bana Abdulah nece vise traziti srk has'sa, onda i od mene +1.Moram priznati da je zgrada skupstine sada zasijala punim sjajem. Namestaljka ili ne, jebali su joj kevu. Za koje pare, ne znam.Raznobojna svetlost iz zacarane sume u Pionirskom parku (sic!) ostaje kao spomenik stanja u nasim glavama:Fontane u stilu Saparmurata Nijazova upucuju mladjahne dzibere ka splavovima.P.S. Zavod za zastitu spomenika treba preseliti na splav
E ovome sam prisustvovao urađen ko bulja...http://www.youtube.com/watch?v=Ej-IQ_LXUXY