hazard Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ah, FB se usijao od frendova koji bi da se bore protiv prohibicije.ma sve narkoomaan do narkoomaana
Аврам Гојић Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Jel zna neko, da li je u Beogradu pokrenut postupak za ocenu ustavnosti odluke, po uzoru na Novi Sad?Po mojim informacijama, u Ustavni sud su već prispela dva ili tri zahteva građana za pokretanje postupka.
Zabalujev Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 ma sve narkoomaan do narkoomaanaVecina, koliko vidim, nije ni procitala o cemu se radi. A i ne kapiraju da je prohibicija odlicno zezanje, zar nisu gledali sta radi onaj Stiv po Atlantik Sitiju?
Frank Pembleton Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 (edited) Jel zna neko, da li je u Beogradu pokrenut postupak za ocenu ustavnosti odluke, po uzoru na Novi Sad?Izgleda da jeste , pošto vidim da se onaj nosati Ožegović ne skida sa TV-a, sve u stilu "građeni prezadovoljni ja ne mogu da prođem ulicom, a da mi građani ne čestitaju na odluci". Edited May 11, 2011 by veljaGB
Daddy Cool Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Pravovremeno™ sam obezbedio dvolitarku za finale Kupa!
harper lee Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Beograd od veceras i zvanicno postaje penzionersko seoce od dva miliona zombija.
Кристофер Лумумбо Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Beograd od veceras i zvanicno postaje penzionersko seoce od dva miliona zombija.sto?
teacher Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 (edited) sto?Neće moći da loču posle 22h, pa se pretvaraju u zombije. Edited May 11, 2011 by teacher
Кристофер Лумумбо Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Neće moći da loču posle 22h, pa se pretvaraju u zombije.aaaaaaaapotpuno podrzavam odluku dragana djilasa.
hazard Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 dodjosi <_<a sve redom bivsi narkoomaan, znam ja vas iz manjih mesta...
matador Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ako to podrazumeva da u Strahinjica Bana Abdulah nece vise traziti srk has'sa, onda i od mene +1.Moram priznati da je zgrada skupstine sada zasijala punim sjajem. Namestaljka ili ne, jebali su joj kevu. Za koje pare, ne znam.Raznobojna svetlost iz zacarane sume u Pionirskom parku (sic!) ostaje kao spomenik stanja u nasim glavama:Fontane u stilu Saparmurata Nijazova upucuju mladjahne dzibere ka splavovima.P.S. Zavod za zastitu spomenika treba preseliti na splav
Zabalujev Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Biserni status sa FB: "Ponosan na beogradjane koji piju pivce u parku I posle 22h".
fonTelefon Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 U toku je protesno okupljanje na Toplicinom vencu (parkic izmedju Tanjuga i Pevca za dodjose). Pet hiljada ljudi sa dignutim konzervama.
Frank Pembleton Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ako to podrazumeva da u Strahinjica Bana Abdulah nece vise traziti srk has'sa, onda i od mene +1.Moram priznati da je zgrada skupstine sada zasijala punim sjajem. Namestaljka ili ne, jebali su joj kevu. Za koje pare, ne znam.Raznobojna svetlost iz zacarane sume u Pionirskom parku (sic!) ostaje kao spomenik stanja u nasim glavama:Fontane u stilu Saparmurata Nijazova upucuju mladjahne dzibere ka splavovima.P.S. Zavod za zastitu spomenika treba preseliti na splavE ovome sam prisustvovao urađen ko bulja...http://www.youtube.com/watch?v=Ej-IQ_LXUXY
Recommended Posts