Frank Pembleton Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Skupi su ja mogu oko 35 da dam mozda nekako da se nategnem par hiljada vise.Sad pogledah, pa ti si u iznajmljenom stanu. Pa onda uzimaj nešto za 2-3 godine, dobra ti je profesija zaradićeš za gajbu...Pa onda opremanje od nule...
Tale Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 A zašto bi uopšte plaćao popravku ili kupovao ako nije tvoje? Sem ako nisi sam pokvario. TT
Moća Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Ma kupicu novi koji planiram da ponesem sa sobom kad se budem selio. A gazdarica ovaj nece da popravlja jer joj se ne isplati.
garcia Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Al joj se isplati da ti uzme kiriju. Gadna baba porasla.
ivy Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Moco a kako bi resili problem da tebi npr ne treba frizider da ga nosis kad se budes selio?
Reaktor Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Pitao je za savet oko izbora frižidera, a ne kako da se posvađa sa gazdaricom.
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 ako para nemaš za premijum klasu onda mislim da nema pretrano veze za šta se odlučiš kandi, virpul, lg, gorenje, beko, boš.. cunjaj po radnjama, gledaj na netu i juri neki popust. npr. tehnomanija ima onaj srećni sat(ili šoping noć) tu možeš dobro da prođeš
Moća Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Moco a kako bi resili problem da tebi npr ne treba frizider da ga nosis kad se budes selio? Cuj pitas advokata kako bi resio problem :D Da nemam para morala bi gazdarica da ga popravlja :) A iovako nam je gazdarica izdala stan po simbolicnoj ceni tako da necu da je cimam jer mi hocemo da kupimo frizider. Pitao je za savet oko izbora frižidera, a ne kako da se posvađa sa gazdaricom. Upravo to. ako para nemaš za premijum klasu onda mislim da nema pretrano veze za šta se odlučiš kandi, virpul, lg, gorenje, beko, boš.. cunjaj po radnjama, gledaj na netu i juri neki popust. npr. tehnomanija ima onaj srećni sat(ili šoping noć) tu možeš dobro da prođeš Drugar mi radi u jednoj radnji i on mi je preporucio jedan Indesit koji on ima kod kuce i koji mu radi bez problema evo vec 8-9 godina tako da verovatno uzimamo njega.
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Cuj pitas advokata kako bi resio problem :D Da nemam para morala bi gazdarica da ga popravlja :) A iovako nam je gazdarica izdala stan po simbolicnoj ceni tako da necu da je cimam jer mi hocemo da kupimo frizider. Upravo to. Drugar mi radi u jednoj radnji i on mi je preporucio jedan Indesit koji on ima kod kuce i koji mu radi bez problema evo vec 8-9 godina tako da verovatno uzimamo njega. al vidi da ima integrisani android box, pa ga spoj sa tv-om i onom kineskom šklopocijom
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 dajte neki tip za usisivač. ništa fensi, da radi i ima dobar cug
maheem Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Philips fc8522/09http://www.drtechno.rs/kucna-tehnika/mali-kucni-aparati/usisivaci/philips-usisivac-fc8522-09.htmlmi prezadovoljni. u dr techno mu je cena 10k rsd u ostalim radnjama 16-18k
KnightLore Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Preporuka za Samsung VCC4550. Redovna cena je 10k, na akcijama pada ispod 9k. Za dva meseca ce biti 5 godina kako ga koristimo. Radi kao zmaj, umesto kese ima posudu ciji se sadrzaj samo istrese u kantu. Veliki plus je hepa filter za mikro prasinu koji je do sada samo jednom menjan.
Tresko Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 dajte neki tip za usisivač. ništa fensi, da radi i ima dobar cug Probaj ove: http://www.dirtdevil.de/bagless-vacuum-cleaners?___SID=U Mogu da se nadju i za ispod 100 EUR, imaju gomilu dodataka, odlično vuku i izdržljivi su kao mazga.
Recommended Posts