mustang Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 (edited) Slicno Malo shuffle ikone al nista dramaticno Ja se "skidam" sa iphone. Ucim se na androidu, vrlo sam zadovoljna nekim stvarima sto imaju Kamera je okej, prezivecu. Mislim da je ovo dobar period da se osvrnemo na funkcionalnost, imam neko govno samsung a20 (dok se ne naucim pa cu onda neki one plus8t.....al mozda i ostanem na ovom...) i podjednako ako ne i bolje sluzi svrsi od iphone. Previse para dajemo za ....sta?!? Edited October 31, 2020 by mustang
banecare1 Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 5 hours ago, mustang said: Slicno Malo shuffle ikone al nista dramaticno Ja se "skidam" sa iphone. Ucim se na androidu, vrlo sam zadovoljna nekim stvarima sto imaju Kamera je okej, prezivecu. Mislim da je ovo dobar period da se osvrnemo na funkcionalnost, imam neko govno samsung a20 (dok se ne naucim pa cu onda neki one plus8t.....al mozda i ostanem na ovom...) i podjednako ako ne i bolje sluzi svrsi od iphone. Previse para dajemo za ....sta?!? oneplus je kineski, bolje uzmi neki patriocki
mustang Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 5 hours ago, banecare1 said: oneplus je kineski, bolje uzmi neki patriocki I iphone je kineski Ce da vidimo sta cu uzeti. Vidim veceras sve mi slike sa halloween mutne, ono ko da sam slikala nokijom iz proslog veka
Peter Fan Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 On 31.10.2020. at 5:14, John Coltrane said: Na šta liči 14.1 ? Toliko je poseban, da ja nisam ni primjetio da mi je iPad na 13.x :-) Doduse, ja iOS koristim za web, email i par cloud storage funkcija, tako da sam daleko od nekog poznavaoca. No, ono sto sam primjetio je da je drugacije su dodatni widgets i poboljsani Maps. A glede iPhone 12 uz kupovinu se dodaje Apple TV besplatno na 12 mjeseci i igrice za 3 mjeseca.
John Coltrane Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Deluje mi kao da radi malko brže... Oni vidžeti i "folderisanje" app je teška glupost, ne novost.
ducca Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Kakva je situacija sa baterijom, čitao sam da su prve verzije srkale dosta?
sekretar Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Da, srkale su dosta a na tapatalku se grejao kao da je sporetSent from my iPhone using Tapatalk
Peter Fan Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 2 hours ago, ducca said: Kakva je situacija sa baterijom, čitao sam da su prve verzije srkale dosta? Grije k'o lud, posebno odredjene applikacije. Recimo, GoTo Meeting ga bas uzhegne.
ducca Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Čitam da je 14.1 stabilizovala bateriju i generalno sve propuste, ali sačekaću ja i 14.2 vrv
Peter Fan Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 On 3.11.2020. at 9:45, ducca said: Čitam da je 14.1 stabilizovala bateriju i generalno sve propuste, ali sačekaću ja i 14.2 vrv evo konkretno izvjesce: Spoiler Nista bolje nego sto je 8-ca tri godine stara postisavala. Plus, ovo Screen Off 0 minuta nije tacno, jer sam bas namjerno gasio ekran.
jms_uk Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Ja se nesto mislim da za 50 kinti zamenim (opet) bakteriju u mojoj 7-ici i isteram jos jednu godinu sa njim...
jms_uk Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 15 minutes ago, Indy said: Jel to tera najnoviji iOS? Što da ne... Trenutno je na 13.7 - ali da, moze i 14-ica bez problema.
Recommended Posts