Shitgenstein Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Za tajne radnje tu je Wickr. A i Telegram ima secret chatove koji su bezbedniji od ovih default chatova, plus svaka može prepiska da se briše i za tebe i za drugu osobu. Daleko veći security flaw mi je što koristim gmail i dalje.
goofs Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Sto je gmail security flaw? Ima neki pouzdaniji mail servis na webu? 1
napadaj Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Meni je drugar IT-jevac preporučio Signal za poverljive prepiske. Što se tiče mejla, mislim da je ProtonMail dobar iz ugla poverljivosti, ali je bazičan u pogledu opcija. https://theoutline.com/post/3008/i-tried-to-switch-to-secure-email-and-i-want-to-bang-my-head-on-a-desk?zd=2&zi=vi2avfj6 "a privacy-first email provider that keeps its servers in countries with strong privacy protections like Switzerland so that it “cannot be forced to hand over data in cases of US or EU civil litigation.” It uses end-to-end encryption, meaning that only the people sending and receiving messages can read them, and it was founded by former CERN and MIT scientists, so the implication is that it’s basically the Fort Knox of email providers. It’s the email provider of choice for Elliot, the hacker protagonist on Mr. Robot".
Shitgenstein Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 18 minutes ago, goofs said: Sto je gmail security flaw? Ima neki pouzdaniji mail servis na webu? Sve u vezi sa google-om je veliki security flaw svakome kome je iole stalo do privatnosti. https://en.wikipedia.org/wiki/Privacy_concerns_regarding_Google https://en.wikipedia.org/wiki/Gmail#Criticism +1 za protonmail.
goofs Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 A, ok, pricas o spijunazi, ne o hakerskom napadu, to je ok, tu se slazem.
Shitgenstein Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Da, sad sam to u jedno strpala a verovatno nije trebalo koristiti termin security no privacy
JozoMujica Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 17 hours ago, trustno1 said: Otkud znaš da nećeš jednig dana postati javna ličnost u fokusu. Bio pomalo nekad, sad mi je jedina želja koju uspešno realizujem da budem tajna ličnost. Quote Nego, koja je to kosilica u pitanju, ona tanka a dugačka što se drži u ruci? Ta, odlična za uglove oko betona. Quote I nije valjda da sad u doba korone ostavljate dete kod babe i dede! Samo kad uspe da nam iskuka da ne ide u vrtić, otprilike jednom nedeljno.
Lezilebovich Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 Planiram zeni da kupim iphone se 2020. Zbunjuje me sto su cene na mobilnisvet.com u radnjama za 15ak e nize od kupujem prodajem ( npr u nekoj prodavnici u belvilu). Kako to ? Ima li neko savet gde da pazarim ?
mlatko Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Pa na KP bi trebalo da je jeftinije ali kontam da za skuplju traženu robu nije takoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Peter Fan Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 evo i treci put promijnio polomljeni ekran, dva puta na istom telefonu before: Spoiler after: Spoiler i tako, produzio sam mu zivot do slijedeceg lomljenja ( ili uranjanja u vodu, posto je nakon dvije zamjene zaptivka trajno ostecena)
Peter Fan Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Upgrejdovao firmin telefon na iPhone 12. Jako dobar uredjaj, ali ne znam zasto bi to iko uzeo (za svoje pare) i platio razliku u cijeni u odnosu na 11. Takodje, ne znam zasto battery percentage nije opcija kao i na starijim uredjajima, vec je potreban dodatni pokret,
Peter Fan Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Da napomened da nije bilo punjaca, niti slusalice. Samo USB-C kabal (na oba kraja). Navodno da se smanji kolicina otpada. Normalno, cijena telefona nije smanjena. Majke im ga spalim.
Zizou Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Najjace je sto su USB-C punjac do sada imali samo sa 11 pro serijom sto znaci da ako hoces da punis telefon na 20W moras da se otvoris za jos 20 baksa/evra, a za Magsafe (bezicni) jos 30 (za koji ti takodje treba pomenuti USB-C punjac od 20W). Mozes naravno da punis i na stari USB-A od 5W. Zastita zivotne sredine je sigurno glavna motivacija.
Recommended Posts