teacher Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 notes su jedino vredno pomena. na mom ipadu nema onaj slide over, tako da samo uživam u dobijenih 1GB prostora.
JozoMujica Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 A šta je novo u notes? Ja ne primećujem ništa osim što mi je dodao iCloud notes?
kud u maglu Simoviću Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 mogu da se zabeležci dodaju fotka i crtež što onda bude pravi notes. meni super. i multitasking je cool(ono kad svipneš udesno sa home screena)
JozoMujica Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 A to je multitasking? Meni ličilo na recent calls i recent apps.
kud u maglu Simoviću Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 valjda, ali ih izvlači brže. ima još kada npr iz fb-a otvorim safari pa mi gore desno ponudi da se vratim na fb. u trenutku.
JozoMujica Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 valjda, ali ih izvlači brže. ima još kada npr iz fb-a otvorim safari pa mi gore desno ponudi da se vratim na fb. u trenutku. Da to sam video, to mi se sviđa, falilo mi je.
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 još jedan plus za ios9, tastatura na tabletu c/p, undo, skrol...
Прслин Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Милион плусева за ios9, од pip видеа, преко интуитивног нуђења нових букмаркова и могућности атачовања још нечег осим слика у мејл до невероватног продужавања рада батерије. Не бих могао да будем задовољнији ни да су апдејтом скинули 200 г тежине ајпеда.
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 iz onog njegovog škrbavog plejera? ili yt? ne znam da li sam jednom pustio video odatlen
Прслин Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Нема још из јутјуба, али скоро сви сајтови које редовно читам (страни, углавном о компјутерима) сада имају доле десно на ембедованим видеима знакић који када се кликне пребацује видео у пип мод, па на пример могу да тражим по сајту следећу вест док ми иде видео ривју неког софтвера.
Aion Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 još jedan plus za ios9, tastatura na tabletu c/p, undo, skrol... Najvaznije sto se tice tastare: http://www.cultofmac.com/326041/ios-9s-awesome-two-finger-keyboard-gesture-is-also-coming-to-iphone/
jms_uk Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Niko ne pominje ovu malu, ali bitnu promenu u Mail aplikaciji. Sent from my iPad using Tapatalk
dig_chohano Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 i multitasking je cool(ono kad svipneš udesno sa home screena) Nije to multitasking, to je Siri suggestions, na osnovu prethodnog koričćenja ti daje brz pristup poslednjim kontaktima koje si pozivao/porukao i aplikacijama koje si koristio. Meni beskorisno, iskljušio sam (settings/general/spotlight search/siri suggestions) Meni je povratak spotlight search ekrana skroz levo teško sranje, korak unazad od osmice. Za sad mi devetka ima više smisla na ajpedu no na ajfonu, al ok. Jedina ozbiljna pohvala ide za optimizaciju sistema i smanjenje potrošnje baterije, 6+ mi posle dva puna dana solidnog korišćenja bude na 25/30% kad ga mećem na punjenje.
Recommended Posts