Kudravi Gaucos Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Hrvati nama salju "Ljubav u zaledju" i "Bitange i princeze", a mi njima "Vratice se rode"...Jebote, humaniji i pristojniji je bio odnos kad smo razmenjivali topovske granate.
Mp40 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Pa, jebemu misa...Vidi ovo! Luna Lu opet morala da ide u Barandu i da podize kult i fazon i da zazivljuje seriju medj narodom... U cemu je tu fora? Cudno je to sve. Malo, malo pa nema nove epizode, na misice i totalno navalentno pokusavaju da naprave popularnost....Gomila merchandisea i fame i promocije a glavni proizvod zakazuje ko blesav. Hmmmm? Neko mi reko da Sirogojno vozi Hummer?
hattori Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 E, vidi se da ne pratis! Sajbu!!! U tome je sala.
Sludge Factory Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 (edited) @ Mp40:Znaci nastavljas da gledas seriju?:D Edited March 23, 2008 by Sludge Factory
sarište Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 serija se pretvara u špansku sapunjavicu... al dobro, naložila sam se...
BRAX Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 sto si vako rano budna?Mene serija prestala da interesuje zbog te sad me vidis, sad me ne vidis pojave.Osim toga sve je jos u najavi. Kad ce to ubistvo, otimacina, sarane, vencanja, ljubav, vanbracna i bracna a tudja deca, gde je tu sex? Kad ce nesto da se desi?15 epizoda su putovali do Barande, sad se u 15 epizoda muvaju po Barandi, sta ako neko odluci da treba da skoknu do BG-a? Ima da se vracaju 15 epizoda.Cak i Bajaga naso siguran lebac u ekipi
Cruella De Ville Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 "rode" su serija koju tesko da ce ijedna domaca u dogledno vreme da nadmasi, u bilo kom segmentu, od scenarija do likova i glumaca od kojih neki, poput Bjele (meni oduvek veoma antipaticnog, sve do ove serije) nadmasuju sami sebe. ujedno je i jedino sto ja gledam od tv programa, doduse na netu ^_^
sarište Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 (edited) sto si vako rano budna?Mene serija prestala da interesuje zbog te sad me vidis, sad me ne vidis pojave.Osim toga sve je jos u najavi. Kad ce to ubistvo, otimacina, sarane, vencanja, ljubav, vanbracna i bracna a tudja deca, gde je tu sex? Kad ce nesto da se desi?15 epizoda su putovali do Barande, sad se u 15 epizoda muvaju po Barandi, sta ako neko odluci da treba da skoknu do BG-a? Ima da se vracaju 15 epizoda.Cak i Bajaga naso siguran lebac u ekipičitavu ziku radio je saša lošić (ex Buđavi orkestar ). specijalni efekti: koja koliko vidim, ne radi pejaković više scenario, eto zašto je serija prsla...bolje da ne pričam šta će biti drugoj sezoni... Edited April 5, 2008 by sarište
Mp40 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ja cekam reprizu pa recenzija... More nothing yet to come!
Sludge Factory Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ja cekam reprizu pa recenzija... More nothing yet to come! More news from nowhere ? by Nick Cave :D
sarište Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 (edited) Preminuo Ljupčo Lazarevski13. april 2008. | 16:09 | Izvor: B92, FoNetBeograd -- Glumac Ljupčo Lazarevski preminuo je danas u Beogradu tokom snimanja epizode serije "Vratiće se rode", saopštila je koproducentska kuća Kobra filma. U seriji "Vratiće se rode", glumio je lik Mikija Nosonje. Ljupčo Lazarevski rođen je 04.07.1961. godine u Beogradu. Lazarevski, koji je bio pukovnik u penziji Vojske Srbije i dugogodišnji oficir JNA i Vojske Jugoslavije, preminuo je od srčanog udara pola sata pošto je došao na snimanje, navodi se u saopštenju.Po duši i ubeđenju sportista, čovek širokog duha i entuzijasta. U toku profesionalne službe više puta je nagrađivan, pohvaljivan i vanredno unapređen.Nakon penzionisanja ostavio je dubok trag u Vojsci, posebno u specijalnim jedinicama. "Kobra film" saopštava da je Ljupčo bio čovek koji je uvek nesebično pomagao, a na kraju na nagovaranje pristao i da odigra jednu od najzapaženijih uloga u seriji.Ekipa serije ?Vratiće se rode? nalazi se u dubokom šoku i izražava veliko žaljenje zbog gubitka dragog prijatelja i saradnika.Lazarevski, koji je u seriji glumio Mikija Nosonju, na snimanje u hotelu "Moskva" u centru Beograda došao je jutros oko šest sati, a preminuo je oko 6.30 od srčanog udara.eeee :( dobila danas poruku, al nisam verovala! :( Edited April 13, 2008 by sarište
Dorando Pietri Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 :( Miki Nosonja je sigurno jedan od najupecatljivijih likova u seriji, sto je pravi podvig Lazarevskog. Poslednjih dana sam sa zadovoljstvom komentarisao cinjenicu da je u poslednjim epizodama dobio vise prostora. Neka mu je vecna slava!
Recommended Posts