Sludge Factory Posted April 2 Posted April 2 (edited) Na sajtu gde se prodaju karte je predstavljen neki amfiteatarski prostor sa 4 zone karata. Edited April 2 by Sludge Factory
ragasto Posted April 2 Posted April 2 Čistina pored mosta, nisam pri kompu pa ne mogu da kačim screenshot...tu je valjda Bočeli nastupao pa je najjeftinija kartq bila 100 evra. Na temi o BGu na vodi sam i napisao da taj prostor jedini treba da ostane posle preuređenja okoline kontrolisanim eksplozijama. @Stela 4 1 3
Stela Posted April 2 Posted April 2 Karte onda nisu kao za Bocelija, krecu se od 4.900 do 12.900. Ne znam ni koliko ljudi tu moze da se smesti.
Kreuz Posted April 2 Posted April 2 Ovo je bez Bad Seeds, on i (možda) Colin Greenwood / Radiohead / na bas gitari. 1
Dada Posted April 2 Posted April 2 48 minutes ago, Sludge Factory said: Jbt jel mora bas tamo? Pa namerno je tamo, bas tamo. Idem u oktobru u Budimpestu.
madazulu Posted April 2 Posted April 2 (edited) Zatvoriće opet Savski most, tako je bilo i za Bocelija...(radim na starom sajmištu, pa se pešačilo do autobuske) Jarboli prvi dan po meni bilo nostalgično, a bilo i mladjeg sveta. Popboks je za nas klince bio tada kao politikin zabavnik. Edited April 2 by madazulu 3
ragasto Posted April 2 Posted April 2 3 minutes ago, madazulu said: Zatvoriće opet Savski most, tako je bilo i za Bocelija...(radim na starom sajmištu, pa se pešačilo do autobuske) E? Most se zatvara kada su tamo koncerti?
Strucnjak Posted April 2 Posted April 2 nogom nisam krocio u taj BGNV, nikakav Kejv bez bed sidsa me nece naterati 5
Svemir Zeka Posted April 2 Posted April 2 1 hour ago, Strucnjak said: nogom nisam krocio u taj BGNV, nikakav Kejv bez bed sidsa me nece naterati Znači, ne pada mi na pamet. Baš nikakve kriterijume nema ni on. 1
morgana Posted April 3 Posted April 3 (edited) od sns-a se moze pobjeci samo u dorcol plac i kc grad, mozda u dom omladine mada je pod upitnikom, skoro sve ostalo je vucicevo na ovaj ili onaj nacin. koncert u bgdnv je u tom smislu samo ocigledniji od ostalih. svakako, bas zanimljivo u okviru predizborne kampanje ali do koncerta cemo valjda da ih skinemo. Edited April 3 by morgana 1 1
Recommended Posts