Ras Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Zar tamo nisu već organizovani nastupi Bočelija i sl? 3
Sludge Factory Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 (edited) Na sajtu gde se prodaju karte je predstavljen neki amfiteatarski prostor sa 4 zone karata. Edited April 2, 2024 by Sludge Factory
ragasto Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Čistina pored mosta, nisam pri kompu pa ne mogu da kačim screenshot...tu je valjda Bočeli nastupao pa je najjeftinija kartq bila 100 evra. Na temi o BGu na vodi sam i napisao da taj prostor jedini treba da ostane posle preuređenja okoline kontrolisanim eksplozijama. @Stela 4 1 3
Stela Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Karte onda nisu kao za Bocelija, krecu se od 4.900 do 12.900. Ne znam ni koliko ljudi tu moze da se smesti.
Kreuz Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Ovo je bez Bad Seeds, on i (možda) Colin Greenwood / Radiohead / na bas gitari. 1
Dada Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 48 minutes ago, Sludge Factory said: Jbt jel mora bas tamo? Pa namerno je tamo, bas tamo. Idem u oktobru u Budimpestu.
madazulu Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 (edited) Zatvoriće opet Savski most, tako je bilo i za Bocelija...(radim na starom sajmištu, pa se pešačilo do autobuske) Jarboli prvi dan po meni bilo nostalgično, a bilo i mladjeg sveta. Popboks je za nas klince bio tada kao politikin zabavnik. Edited April 2, 2024 by madazulu 3
ragasto Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 3 minutes ago, madazulu said: Zatvoriće opet Savski most, tako je bilo i za Bocelija...(radim na starom sajmištu, pa se pešačilo do autobuske) E? Most se zatvara kada su tamo koncerti?
Strucnjak Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 nogom nisam krocio u taj BGNV, nikakav Kejv bez bed sidsa me nece naterati 5
Svemir Zeka Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 1 hour ago, Strucnjak said: nogom nisam krocio u taj BGNV, nikakav Kejv bez bed sidsa me nece naterati Znači, ne pada mi na pamet. Baš nikakve kriterijume nema ni on. 1
morgana Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 (edited) od sns-a se moze pobjeci samo u dorcol plac i kc grad, mozda u dom omladine mada je pod upitnikom, skoro sve ostalo je vucicevo na ovaj ili onaj nacin. koncert u bgdnv je u tom smislu samo ocigledniji od ostalih. svakako, bas zanimljivo u okviru predizborne kampanje ali do koncerta cemo valjda da ih skinemo. Edited April 3, 2024 by morgana 1 1
Ratamahatta Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Bole Nikolu Pecanca a i Zlo Sijemenje 2 kurca ko ce doci 2
Recommended Posts