Filozof manijak Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Za to vreme u Neoplanti redukuju red vožnje radnih dana na subotnji. Tako da budete zahvalni što imate Šaparu 1 1
gone fishing Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 jbg skočio standard, većina ljudi poseduje dozvolu, a danas i očuvanog polovnjaka iz helvecije pa ne moraju da se guraju u gradskom kao veselih 90 tih pa sve do 2012 kada počinje zlatno doba 1
Popular Post napadaj Posted April 9, 2023 Popular Post Posted April 9, 2023 https://www.b92.net/lokal/beograd/drustvo-ponovo-promenjena-cena-karte-u-gradskom-prevozu-bice-120-dinara-sapic-trazimo-jos-hiljadu-belih-video-2315579 Quote "Imali smo veliko skidanje cene karata, sada je samo 1.000 dinara karta za sedam dana. Da bi proporcionalno skinuli sve cene do kraja, danas su mi javili da za ovu sa 200 idemo na 120 dinara. Dakle, sedam dana za 1000 dinara, a jedan dan za 120 dinara. Ovaj treba da se zaposli u Idei ili Maksiju, tamo imaju ovako dobre akcije. 13
SNARC Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 A jebem mu..kad treba ja da mu crtam..50 kinti voznja..U svaki bus se stavlja salter kladionice i salter neke apoteke. Uz placenu kartu svako dobija da popuni tiket od 20 kinti i opciju da kupi antibiotike i bromice bez recepta. Autobusi se skroz umotaju u led ekrane i postaju putujuci bilbordi. Cudo ima da bude. 1 1
napadaj Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Autobusi se skroz umotaju u led ekrane i postaju putujuci bilbordi. Ne može, to je zabranio i GSP više ne sme da ima reklame na spoljnoj strani vozila. Samo što je genije to odlučio ne vodeći računa o ugovorima koje GSP ima sa zakupcima reklamnog prostora, pa se sad GSP suočava sa tužbama vrednim po nekoliko desetina miliona evra, jer su ti zakupci prostor dalje izdavali firmama koje su se reklamirale na autobusima, tramvajima i trolama. 2
mraki Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 (edited) Ma šta je on ovde napričao, kakve sad papirne karte, novi validatori, prodaja na kioscima? Aplikaciju i ne pominje više… "Ovo je prva faza, mi sada rasturamo sistem koji se pokazao po svim aspektima nefunkcionalan. Na sugestiju građana smo u roku od jednog dana promenili dnevnu kartu i uveli kartu od 50 dinara koja u prvoj opciji nije postojala, i ona je duplo jeftinija od one koja je bila u starom sistemu. U prvoj fazi moći ćete kartu da kupite na prodajnim mestima i SMS-om. Očekujem da u roku od dva, tri meseca bude i na kioscima. U prvoj fazi neće biti. Očekujem da za par meseci od uvođenja novog sistema bude čak i više mogućnosti za kupovinu nove karte". "Nama neće dati šifre od validatora, iako je on vlasništvo grada. Ako nam ne daju te šifre, mi ćemo raspisati konkurs za nov sistem. Neće imati ovu svrhu kao do sada. Očekujemo da u toku maja meseca počne prva mogućnost kupovina karata sms-om i ovih novih kartonskih karata, a onda u toku leta očekujemo da ćemo uspeti da uđemo u značajan broj kioska koji se nalaze na najfrekventnijim mestima", kaže Šapić. Edited April 9, 2023 by mraki 7
đorđe geprat Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 (edited) suština Quote mi sada rasturamo sistem pre Nas sranje s Nama novo doba posle Nas, potop, ali stvarno Edited April 10, 2023 by djordje geprat 3
đorđe geprat Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 Quote Nama nije ideja da imamo 5.000 "belih" koji će da ulaze kao ekspedicija i da jure ljude po autobusima ko nema kartu. Duboko verujem da mi nećemo morati da ulazimo u represiju. Pogotovo prvih nekoliko meseci mi uopšte nećemo ulaziti represiju", kaže gradonačelnik Šapić. posle prvih nekoliko meseci sledi.............
đorđe geprat Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 ima i ovo za metro Quote Deonica 3 Sajam i područje Beograda na vodi: obuhvata deo trase od Ade Ciganlije do stanice Trg republike. Između su još tri stanice – Sajam, Mostar i Savski trg. Dužina deonice je 4,75 kilometara i biće izgrađena TBM metodom (duboki tunel) da li je potrebno imati tri duboko ukopane stanice na 4.75 km? čemu "sajam" kada su rešili da ga izmeste?
SNARC Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 Tamo ce cika Horhe da bude elitni deo od Bg na vodu..ne vise betoni, pacobi, zmije, turska roba i pljeskavice 1
Frile Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 ta linija služi za opsluživanje pravca duž kog nameravaju da nastave gradnju "beograda na vodi": savski amfiteatar, mostar, sajam, jugopetrol/hipodrom, makiš (pored čukaričke padine), makiš dalje prema železniku... 2
Lucia Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 (edited) zato ta Linija 1 sada prakticno "iz nigde za nigde" ima prioritet nad Linijama 2 i 3 koje bi sluzile daleko vecem broju gradjana. Edited April 10, 2023 by Lucia
đorđe geprat Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 razumem Njihovu opsesiju BnV ali ne razumem potrebu za stanicom "mostar". to je rastojanje jedne tramvajske stanice do "sajma".
Recommended Posts