Tale Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 5 minutes ago, gospa buba said: nebitno. svako na svetu ima pravo da nema broj ni uredjaj. dok ne kazu drugachije. sent from my not bubamoto Tačno. Isto tako je rekao da će napraviti i plastike. Isto tako je rekao još mnogo toga što može da bidne ali ne mora da znači.
gospa buba Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 pa to. izashao je i prichao neshto [emoji38]ol:sent from my not bubamoto 2
Tale Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Malo je i huktao i jadikovao a onda smo danas videli/pročitali da juče ništa nije ni znao a sazvao KZM. Budala. 2
villiem Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Covek je pod pritiskom, sto je maltretirao onog nesrecnika za utp kabal il nesto, svaka javna pojava mu je spektakl
goofs Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 45 minutes ago, gospa buba said: nebitno. svako na svetu ima pravo da nema broj ni uredjaj. dok ne kazu drugachije. sent from my not bubamoto Pa da, al jbg, u Holandiji recimo ne mozes parama da kupis kartu, moras platnom karticom. Isto tako niko te ne tera da imas platnu karticu, ali sistem od tebe to trazi. Po meni to nije toliki problem, problem je sto se nisu potrudili ni trunku da edukuju tehnicki nepismeno stanovnistvo, neke stvari bi isle mnogo brze. No to im ne ide u prilog, pametan glasac nije uvek i siguran glasac.
đorđe geprat Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 2 hours ago, Tale said: Stariji od 65 neće morati da kupuju bilo kakve karte niti da šalju bilo kakav SMS. šta će oni koji izgledaju mlađe no što jesu. znam neke. . LK na uvid?
đorđe geprat Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 1 hour ago, goofs said: Pa da, al jbg, u Holandiji recimo ne mozes parama da kupis kartu, moras platnom karticom. Isto tako niko te ne tera da imas platnu karticu, ali sistem od tebe to trazi. Po meni to nije toliki problem, problem je sto se nisu potrudili ni trunku da edukuju tehnicki nepismeno stanovnistvo, neke stvari bi isle mnogo brze. No to im ne ide u prilog, pametan glasac nije uvek i siguran glasac. jbg, u holandij vozač vidi da nisi validirao karu, ne kreće, opomene te preko razglasa a putnici te požuruju. daleko smo mi od nizozemaca.
Tale Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 1 hour ago, Tihajeza said: Osniva se novo javno preduzeće??? To preduzeće je već osnovano: 1 hour ago, djordje geprat said: šta će oni koji izgledaju mlađe no što jesu. znam neke. . LK na uvid? Podeliće kartice ili potvrda preko aplikacije.
Tihajeza Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 @Tale Pošto vidim da si upućen, u čemu je prednost odvajanja u posebno preduzeće naplate usluge osnovne delatnosti preduzeća,, i koje mogu biti moguće mane, da ne kažem zloupotrebe? Hvala.
đorđe geprat Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 ovako, meni izgleda da novostvoreno JP angažuje GSP i privatne prevoznike da voze putnike za njihov račun.
gospa buba Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 potrebno je josh preduzeca da posreduju izmedju nas i drugih preduzeca sent from my not bubamoto 3 2
mraki Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Ovo će biti odloženo samo tako, nema šanse da krene 1. maja. 1
mraki Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 (edited) 5 hours ago, Patty Lee said: Hm, ili je sinoć zabagovao na prezentaciji ili je jutro pametnije od večeri, juče je eksplicitno rekao da se ukida karta od 90 min. Bukvalno je tako rekao, ovo je sad neko saniranje štete nakon loših reakcija… Nema nikakve logike, 90-o minutna karta od 50 dinara čini onu dnevnu od 200 skroz besmislenom, moraš da provedeš više od 4 x 90 min u prevozu pa da se isplati. I 100 je onda puno za dnevnu. Biće ovde još dosta izmena, a ne bi me čudilo ni da ostane stari sistem… Edited April 7, 2023 by mraki 3
Recommended Posts