kobni zelaya Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ja sam u fazonu da je Meril Strip to sve objasnila u 1 epik sceni https://www.youtube.com/watch?v=p5WWy_0VLS4 Što je samo parafraza ove scene
Singer Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 http://mashable.com/2015/06/09/post-hipster-yuccie/ ne znam ko je ovo postavio al jebote ima smisla... žasu. druga stvar, zaobilazite MS koja je objasnila zato što ste way too cool da se složite sa citatom iz nekog filma gde đavo šeta pradu
Singer Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Što je samo parafraza ove scene Zlaja hipster. objasnio
Caligula Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Al sta ce mu limun? pa na sta ce staviti kondom? ... voila
Sestre Bronte Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 nije hipster nešto što stvarno postoji kao ideološka ili kultorološka odrednica, nego poprilično toga što se trpa u istu korpu a potpuno je različito meni je interesantno to što je ova odrednica nešto što promoviše savremenost preko anahronosti, npr tehnoška je nešto što se gura u prvi plan izgleda mi marketinški lukavo ne znam da li je hipsterski danas biti '78 panker
hoffnung Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 (edited) slazem se, hipsteri nemaju koren nekakve muzicke odrednice, a svi pokreti su nastali bas iz toga. to je jedina grupacija koja nema svoje "izvorno poreklo." edit: ovo mi se mota po glavi, jer mi se cini kao da se kroz temu provlaci tako nesto. elem, bez obzira na hipstere, stil nikada nece umreti i ako tako samo izgleda, da su ga isti zakopali, svojom pojavom, ubedjen sam da neko ko ima stila, da moze da se nosi sa ovom pojavom, u smislu, da jednako bude zanimljiv, ali da ne iritira. pre ove pojave, imali smo takve ljude i na ulici, koji kada prodju, imaju to nesto zasto se okrecemo. posebni su i prijatni za oko. Edited June 10, 2015 by hoffnung
roksi Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ne znam da li je hipsterski danas biti '78 panker uuuu, hipsterski-panker, e to je vec posebna kategorija. da ne kazem: uber.
Sestre Bronte Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 uber je metalac hipster, ali nisam hteo odmah da gađam artiljerijom
roksi Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 uber je metalac hipster, ali nisam hteo odmah da gađam artiljerijom :D jos bolje!
ljakse Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ja pazario deep purple maju, imam nešto lomo i sličnih kaubojevih protohipst aksesoara, samo još da smislim detalje za finu doradu. svi predlozi su dobrodošli. pitam za druga, naravno
roksi Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ja pazario deep purple maju, imam nešto lomo i sličnih kaubojevih protohipst aksesoara, samo još da smislim detalje za finu doradu. svi predlozi su dobrodošli. pitam za druga, naravno kauboj nije hipster, nemoj tako <_<
Recommended Posts