Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ko su hipsteri, sta je to hipsteraj i ima li ga uopste

Featured Replies

Aj tebi cu objasnim...

dvolitarske flase u Americi trose samo alkosi beskucnici jer su lakse za hendlovanje nego 6 pack. Plus se u dvolitarske pakuje samo najgore od najgoreg piva upravo zato sto ih kupuje hardcore ekipa 

Tako sam i mislio :) znam za to nego mi simpaticno da neko od brlje pravi koncept zurku, u moje vreme samo se brlja i pila.

• Replies 858
  • Views 95.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cool, ja nisam vredan objašnjenja. Lepo.

Ja ću ti uvek objasnim no ne pitaš! :hug:

dvolitarske flase u Americi trose samo alkosi beskucnici jer su lakse za hendlovanje nego 6 pack. Plus se u dvolitarske pakuje samo najgore od najgoreg piva upravo zato sto ih kupuje hardcore ekipa 

i u srbiji, no, ja ne marim za etiketiranje - popih za svog vakta, 17 cistjerni dvolitarki, i još ću

da li je to kvalitetno pivo? svakako da nije, al nisam ni ja kvalitetan čovek ;)

Ja ću ti uvek objasnim no ne pitaš! :hug:

Fala bate. :(

Ma jeste, u tvoj vreme bile dvolitarke piva... Nije bila ni izmišljena pet ambalaža. :fantom:

Ne, ali da ih je bilo kupovali bi ih.  Ovako smo morali da kupujemo povratne glinene vrceve sa pivom i placamo ih bronzanim novcicima.

:D

Jedno pravo lepo hipster devojče sam danas spazila. Hajd retro bicikl i  neke  kao pidžamica pantalone ali na  plus 30  je na golo telo imala obučen štrikani  vuneni prsluk , potpuno iste vrste  kao što moja keva u dokonom vremenu sad plete od 3 puta preparanih  džempera , slažući boje i motive kako joj  koje klupko dodje pod ruku. Unuke je  snabdela da im ne zebu krsta za narednih nekoliko godina, mene jer više ne rastem verovatno do kraja života . Ako neko zna  gde je pijaca na kojoj se   hipsteri snabdevaju ovim odevnim predmetima da odem i ponudim  moju kolekciju :D

Ako neko zna  gde je pijaca na kojoj se   hipsteri snabdevaju ovim odevnim predmetima da odem i ponudim  moju kolekciju :D

Kada se budes provozala u Bentliju za mesec/dva, osmeh ce ti biti jos veci

73214d8b8739402abfb08e13566ac2a5.jpg

u Bentliju 

dobro auto :fantom:

Kada se budes provozala u Bentliju za mesec/dva, osmeh ce ti biti jos veci

73214d8b8739402abfb08e13566ac2a5.jpg

Šta je ovo , nisam u materiji.  Meni bi za osmeh valjao i sasvim mali keš ;)

Ako imaš krš matore fotoaparate i pisaće mašine, nema potrebe da se cimaš do buvljaka da bi bila bogata, dovoljno je da okačiš na forum, jedan vremešni hipster će da ti nagrne :fantom:

Ako imaš krš matore fotoaparate i pisaće mašine, nema potrebe da se cimaš do buvljaka da bi bila bogata, dovoljno je da okačiš na forum, jedan vremešni hipster će da ti nagrne :fantom:

Smena 8 , komada 2 , jedna sigurno i radi :lolol: Al to je za male amatere  a ne za profije ko  što je taj vremešni :) . Pisaće mašine volim i ja I još neki starinski djubar :blush:

taj rad, prica se da je namerno bacio daljinac kroz prozor da bi plazma tv zamenio crnobelim gorenjem :fantom:

ei nis :mad:

Mogla bi da mu uvalim mali crnobeli ei niš tv. Radi. Ide uz njega  štap od metar i kusur kao daljinski -_-

taj rad, prica se da je namerno bacio daljinac kroz prozor da bi plazma tv zamenio crnobelim gorenjem :fantom:

Al nije nasao gorenje osim u boji, pa je morao u Savamalu da popravi daljinac. Tamo je servis.