Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ko su hipsteri, sta je to hipsteraj i ima li ga uopste

Featured Replies

Vi uporedjujete konkretne bendove i nesto sto bi trebalo da predstavlja neki kao pokret

• Replies 858
  • Views 95.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Što bi rekao kauboj, zabavljamo se. :)

kako isto?

hipsterluk, buduci poprilicno lisen ideologije, nema mnogo veze sa ovim nabrojanim subkulturama i predstavnicima istih.

osim ako samo meni izmice spoznaja hipsteroideologoje.

U tome je i stvar, zato nešto kao hipsteri i ne postoji, već su to različiti individualci, različitih, ukusa, ideja i ideologija. Onda to matori jarci izdaleka gledaju i površno, zbog udaljenosti i stvarnog odsustva interesovanja - etiketiraju.

jebiga, sto se mene tice, malkom meklaren je protohipster :fantom:

Kad bi to bilo tačno Rotten mu dođe hipster. A Sid....njega bolje da ne pominjem.

edit - više manje potpis na Arielov post.

Edited by kobni zelaya

ja nikad ne bih stavio malcolma mclarena u kos sa hipsterima ili da je bio otac/pokretac tako neceg. za njegov modni dizajn ili sve ono sto je imalo veze sa modom, a ticalo se i njega, je usko povezano njegovo ime u smislu prepoznatljivosti, licnog pecata. naravno, takodje u saradnji sa vivienne westwood. 

khm... ne bi ga se niti jedan hipster postideo, to sam zeleo reci. verovatno je mnogima uzor. 

mclaren2.jpg

article-1264639-0094A2EA1000044C-971_468

U tome je i stvar, zato nešto kao hipsteri i ne postoji, već su to različiti individualci, različitih, ukusa, ideja i ideologija. Onda to matori jarci izdaleka gledaju i površno, zbog udaljenosti i stvarnog odsustva interesovanja - etiketiraju.

Sve je to okej ali živimo u eri tagova, bukvalno, tako da je etiketiranje kranje legitimna rabota. 

#svasta

Što bi rekao kauboj, zabavljamo se. :)

Jebiga, preselilo temu na drustvo pa smo dosli do socioloskih studija :nobles:

A pocela je bas zabavno (obe teme zapravo) smesnim slikama i povicima "vid'j mu glave". Nema toga na ovom forumu sto moderacija ne moze da ujebe :fantom:

U tome je i stvar, zato nešto kao hipsteri i ne postoji, već su to različiti individualci, različitih, ukusa, ideja i ideologija.

:lolol:

Sve je to okej ali živimo u eri tagova, bukvalno, tako da je etiketiranje kranje legitimna rabota. 

I to je okej, ali i tih tagova ima raznih. Ako nekoga koga ne poznaješ taguješ kao snoba, onda to nije lepo, a ni mnogo inteligentno.

eo sad gledam kako je tema počela i prilično sam oduševljen kako je tekla dok su se znalci javljali.  -_-

eo sad gledam kako je tema počela i prilično sam oduševljen kako je tekla dok su se znalci javljali.  -_-

To ti kazem, opste saljenje. BTW vidim da su dve teme mrdzovane.

Morgana je jos na pocetku primetila koliko je praaavi hipsteraj star/autentican i da ga vise nema, prosto je logicno da se tu stavi tacka na eventualne naucne radove. Al jbg odosmo u London i Njujork 70tih da opravdavamo aktuelnu savamalsku seljanu (globalnu zapravo).

Edited by Caligula

Еrmmm, mislim da se to nije desilo. 

Dobro™

:lolol:

+1

individualac može biti samo 1