DrIlic Posted March 15 Posted March 15 (edited) Zar on oduvek nije gurao onu pricu da zeli Nedeljno popodne kao sopstveni format? Cak je bilo i pokusaja na Prvoj sa pilot epizodom - Nedeljno popodne kod Ivana Ivanovica. Da dodam: Mislim da je problem sa Blic TV, zbog toga sto je bacen na 17. poziciju, u odnosu na Superstar, Kurir i Informer to je 7-10 mesta pozadi, jer uglavnom stariji vrte prvih 10tak kanala Edited March 15 by DrIlic
msv Posted March 15 Posted March 15 1 hour ago, Misko said: Sta, tri emisije nedeljno? Imao je 3 na Prvoj
Misko Posted March 15 Posted March 15 31 minutes ago, aram said: II = Sarapa Pt. 2 Sarapa bez harizme
Fakundo Sava Posted March 15 Posted March 15 1 hour ago, Misko said: 4 i po muskarca i jedna Slavica Možda sa Vesnom Dedić 4 ipo muškarca i sise za sve 2
pt 2.0 Posted March 15 Posted March 15 4 minutes ago, Ratamahatta said: Ne mogu onaj njen glas u picku materinu vallah, za ovo crnilo i mrakaču što si prosuo po temi treba te zatvoriti u sobu 101 sa VDM. (ne gledam ivana ivanovića nikad, 4 i po muškarca sam pokušala par puta al ne mogu. takođe nisam ni znala da blic ima televizijski program, viđala sam neke YT emisije i mislila da je to sve. toliko o meni) 1
*edited by mod Posted March 15 Posted March 15 47 minutes ago, msv said: Imao je 3 na Prvoj Koja je treca?
Milošica Posted March 15 Posted March 15 Ivan je valjda bio šef obezbeđenja USA ambasade. Možda mu ne može niko ništa
radisa Posted March 15 Posted March 15 4 minutes ago, Milošica said: Ivan je valjda bio šef obezbeđenja USA ambasade. Možda mu ne može niko ništa Bio je vozač, kakav crni šef obezbeđenja... 1 4
Milošica Posted March 15 Posted March 15 12 minutes ago, radisa said: Bio je vozač, kakav crni šef obezbeđenja... Verovatno sam pomešao, pričao je kod Seagulla o tome.
Frank Pembleton Posted March 15 Posted March 15 49 minutes ago, Milošica said: Ivan je valjda bio šef obezbeđenja USA ambasade. Možda mu ne može niko ništa Kakav crni šef obezbeđenja...
Milošica Posted March 15 Posted March 15 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Kakav crni šef obezbeđenja... Izgleda da je bio vozač, sad mi je rekao drugar iz Novog Sada. 2
Recommended Posts