Duci Simonovic Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ja u životu nisam bio u cg, al bilo bi lepo videti brkate žene
ToniAdams Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 preterujete. sto je moja ex govorila, brkat je samo onaj ko se ne brije.
Dagmar Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ja u životu nisam bio u cg, al bilo bi lepo videti brkate žene Jebi ga, moraćeš ipak do CG ako hoćeš da vidiš Crnogorku.
Duci Simonovic Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ja znam za onu čuvaj se brkate žene i ćosava muškarca, znači ništa od cg
ObiW Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ja u životu nisam bio u cg, al bilo bi lepo videti brkate žene Nema to vise na primorju. Nekad je specifikacija kelnerice u drzavnim bifeu na šetalištu bio bela kosulja, teget suknja do kolena, borosane + brkovi. "Sta pijete?" "Kafu i kiselu" "Ne kuvamo kafu posle 11, kuvarica bačila džezvu..." Jadran kakav je nekad bio.
Dr Arslanagić Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ja sam oženjen brkatom Crnogorkom, jesam magarac ali nisam Srbijanac, već pola Krajišnik pola Hrvat. U Crnoj Gori sam neprijatnosti imao samo jednom, sa jednim srpskim popom u Orahovcu. Šta sam ono hteo da kažem?
pojmaš Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 ceka', ceka', da vidim ja kako se ovo radi. ja sam crnogorac, treca generacija podgoricanin (vrlo bitno!), zena mi je nebrkata srbijanka iz rasinskog okruga. u srbiju nikad nisam imao nikakvih neprijatnosti, a u crnu goru onako. na more sam isao dok smo imali kucu u sutomore, a sad idem na obdan ili na vikend, mada ga isto nikad ne bih ljetova ovdje bez mozda prva polovina juna i septembra. sto sam htio ja ono da recem?
pojmaš Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 bra'o, to je taman i tacno, nikad brke ka' pradjedovi sto su imali u pamet se dobro crnogorci.
KYEO Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Zna li neko može li da se iz Srbije uđe u CG sa isteklom ličnom kartom uz "potvrdu o prijemu podneska" za novu? Od ostalih dokumenata na raspolaganju je još indeks.
MayDay Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ja sam brkata Crnogorka. Tehnički nisam, već sam 3/4 Srbijanka i 1/4 iz Knina, ali sam više Crnogorka nego bilo ko. :D
djeneralche Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 A zasto bi iko imao neprijatnost u CG, ozbiljno pitam?
Recommended Posts