Jump to content

Featured Replies

Ja u životu nisam bio u cg, al bilo bi lepo videti brkate žene

preterujete. sto je moja ex govorila, brkat je samo onaj ko se ne brije.

Jebi ga, moraćeš ipak do CG ako hoćeš da vidiš Crnogorku.

Ja znam za onu čuvaj se brkate žene i ćosava muškarca, znači ništa od cg

Nema to vise na primorju. Nekad je specifikacija kelnerice u drzavnim bifeu na šetalištu bio bela kosulja, teget suknja do kolena, borosane + brkovi. 

"Sta pijete?"

"Kafu i kiselu"

"Ne kuvamo kafu posle 11, kuvarica bačila džezvu..."

Jadran kakav je nekad bio.  :heart:

Ja sam oženjen brkatom Crnogorkom, jesam magarac ali nisam Srbijanac, već pola Krajišnik pola Hrvat. U Crnoj Gori sam neprijatnosti imao samo jednom, sa jednim srpskim popom u Orahovcu.

Šta sam ono hteo da kažem?

Da ti žena brkata?

e da

hvala

ceka', ceka', da vidim ja kako se ovo radi.

ja sam crnogorac, treca generacija podgoricanin (vrlo bitno!), zena mi je nebrkata srbijanka iz rasinskog okruga. u srbiju nikad nisam imao nikakvih neprijatnosti, a u crnu goru onako. na more sam isao dok smo imali kucu u sutomore, a sad idem na obdan ili na vikend, mada ga isto nikad ne bih ljetova ovdje bez mozda prva polovina juna i septembra.

sto sam htio ja ono da recem?

Da si ćosav?

bra'o, to je taman i tacno, nikad brke ka' pradjedovi sto su imali u pamet se dobro crnogorci.

Zna li neko može li da se iz Srbije uđe u CG sa isteklom ličnom kartom uz "potvrdu o prijemu podneska" za novu? Od ostalih dokumenata na raspolaganju je još indeks.

ne može

Ja sam brkata Crnogorka. Tehnički nisam, već sam 3/4 Srbijanka i 1/4 iz Knina, ali sam više Crnogorka nego bilo ko. :D

A zasto bi iko imao neprijatnost u CG, ozbiljno pitam?