July 3, 20168 yr CG mi bacanje para i vremena po pitanju mora. U Dubrovniku nikakvo sranje, još vozaču autobusa rekao tri karte. Ovako: Jeste me pogledao šokirano. :D Doduše bio s lokalcima i purgerima.
July 3, 20168 yr Jok. Od dva puta samo jedno govno, na plaži. Posle ga video i na teveu dok daje izjavu. <_< Ozbiljan §upak od čoveka, mislim da je on i gospođa mu smorila sve prisutne srpskog govornog područja.
July 4, 20168 yr Nikad u CG na more, niti sam bio niti cu ici. CG mi bacanje para i vremena po pitanju mora. Ne kapiram zašto onda imate potrebu da pišete na ovom topiku? edit: jebeni Srbi. Žitelji najgore zemlje u Evropi po svim mogućim parameterima su našli da podejebavaju raspalu CG. Edited July 4, 20168 yr by Anonymous
July 4, 20168 yr Ovo je topik o letovanju, ima gore mesto gde se da srati o CG, ja se svakako odavde odjavljujem, nastavite.
July 4, 20168 yr dok se vi svadjate, ja samo morganu da priupitam jel ima u cg tonus hleba /ili nekog slicnog, bez brasna/. postoji mogucnost da malo trknem do przna, pa da ne vucem odavde hleb ako bas ne moram :-) i da, kako su vam generalno snabdevene prodavnice zdrave hrane, jel ima heljde u zrnu, lana i ostalih artikala tog tipa :-)
July 5, 20168 yr Ne kapiram zašto onda imate potrebu da pišete na ovom topiku? edit: jebeni Srbi. Žitelji najgore zemlje u Evropi po svim mogućim parameterima su našli da podejebavaju raspalu CG. Opusti se, nema potrebe da mi branis prađedove sto su ko fol ubijali Turke i bezali zbog krvne osvete. Pa i napisao sam da govna ne plutaju samo u CG. Jedini razlozi zasto nikad necu ici u CG je guzva i put.
July 5, 20168 yr dok se vi svadjate, ja samo morganu da priupitam jel ima u cg tonus hleba /ili nekog slicnog, bez brasna/. postoji mogucnost da malo trknem do przna, pa da ne vucem odavde hleb ako bas ne moram :-) i da, kako su vam generalno snabdevene prodavnice zdrave hrane, jel ima heljde u zrnu, lana i ostalih artikala tog tipa :-)snabdeveno slicno kao u bgd.ima heljde,ima lana i ostaloga.u pg je najbolje kupovati u bonela prodavnicama.ima ih i po primorju.tonusa ima ali ne znam u kojim prodajnim lancimace se raspitam..
July 5, 20168 yr Opusti se, nema potrebe da mi branis prađedove sto su ko fol ubijali Turke i bezali zbog krvne osvete. Pa i napisao sam da govna ne plutaju samo u CG. Jedini razlozi zasto nikad necu ici u CG je guzva i put.zanemaricu nacionalisticke uvrede..u mne ici od pocetka jula do 20 i nekog avgusta na letovanje je glupost zbog guzve i sve sto je vezano uz istu.pre i posle jednu mirnu nedelju nije lose.ili zimski vikend u boki kad je lepo vreme..isto ada bojana van sezone ili skadarsko,durmitor i jezera.
July 5, 20168 yr Ovo je topik o letovanju, ima gore mesto gde se da srati o CG, ja se svakako odavde odjavljujem, nastavite.Mislio sam da kao neko je dva puta bio turistički mogu napisati kakav mi je utisak, nepolitički.Nisam znao da topic isključivo služi lepim stvarima koje cg obala&more nude. Bezveze. Edited July 5, 20168 yr by wall
July 5, 20168 yr nezvanova, voli marketi imaji tonus hleb, makar u hn. bradilko ti je odgovorio ostalo. Edited July 5, 20168 yr by morgana
July 5, 20168 yr Ne kapiram zašto onda imate potrebu da pišete na ovom topiku? edit: jebeni Srbi. Žitelji najgore zemlje u Evropi po svim mogućim parameterima su našli da podejebavaju raspalu CG. ja sam skapirao da se pise o turizmu, pa kako o lepim, tako i o ruznim stranama, kakvih ima i u crnoj gori. mislim da nema potrebe da tako nesto branis, siguran sam da ogromnu vecinu jebenih srba na ovom forumu savrseno zabole za tu neku imaginarnu liniju koju zovu granica, a izmedju je crne gore i najraspalije zemlje u evropi po svim mogucim parametrima. Edited July 5, 20168 yr by ToniAdams
July 5, 20168 yr ja sam skapirao da se pise o turizmu, pa kako o lepim, tako i o ruznim stranama, kakvih ima i u crnoj gori. mislim da nema potrebe da tako nesto branis, siguran sam da ogromnu vecinu jebenih srba na ovom forumu savrseno zabole za tu neku imaginarnu liniju koju zovu granica, a izmedju je crne gore i najraspalije zemlje u evropi po svim mogucim parametrima. Mene zabole jer idem avionom