wall Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 CG mi bacanje para i vremena po pitanju mora. U Dubrovniku nikakvo sranje, još vozaču autobusa rekao tri karte. Ovako: Jeste me pogledao šokirano. :D Doduše bio s lokalcima i purgerima.
ordi Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 ja pročitala da se i u dasiji izlivaju govna u more. proveriću uskoro.
wall Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Jok. Od dva puta samo jedno govno, na plaži. Posle ga video i na teveu dok daje izjavu. <_< Ozbiljan §upak od čoveka, mislim da je on i gospođa mu smorila sve prisutne srpskog govornog područja.
Anonymous Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Nikad u CG na more, niti sam bio niti cu ici. CG mi bacanje para i vremena po pitanju mora. Ne kapiram zašto onda imate potrebu da pišete na ovom topiku? edit: jebeni Srbi. Žitelji najgore zemlje u Evropi po svim mogućim parameterima su našli da podejebavaju raspalu CG. Edited July 4, 2016 by Anonymous
Anonymous Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Ovo je topik o letovanju, ima gore mesto gde se da srati o CG, ja se svakako odavde odjavljujem, nastavite.
nezvanova Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 dok se vi svadjate, ja samo morganu da priupitam jel ima u cg tonus hleba /ili nekog slicnog, bez brasna/. postoji mogucnost da malo trknem do przna, pa da ne vucem odavde hleb ako bas ne moram :-) i da, kako su vam generalno snabdevene prodavnice zdrave hrane, jel ima heljde u zrnu, lana i ostalih artikala tog tipa :-)
djeneralche Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ne kapiram zašto onda imate potrebu da pišete na ovom topiku? edit: jebeni Srbi. Žitelji najgore zemlje u Evropi po svim mogućim parameterima su našli da podejebavaju raspalu CG. Opusti se, nema potrebe da mi branis prađedove sto su ko fol ubijali Turke i bezali zbog krvne osvete. Pa i napisao sam da govna ne plutaju samo u CG. Jedini razlozi zasto nikad necu ici u CG je guzva i put.
bradilko Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 dok se vi svadjate, ja samo morganu da priupitam jel ima u cg tonus hleba /ili nekog slicnog, bez brasna/. postoji mogucnost da malo trknem do przna, pa da ne vucem odavde hleb ako bas ne moram :-) i da, kako su vam generalno snabdevene prodavnice zdrave hrane, jel ima heljde u zrnu, lana i ostalih artikala tog tipa :-)snabdeveno slicno kao u bgd.ima heljde,ima lana i ostaloga.u pg je najbolje kupovati u bonela prodavnicama.ima ih i po primorju.tonusa ima ali ne znam u kojim prodajnim lancimace se raspitam..
bradilko Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Opusti se, nema potrebe da mi branis prađedove sto su ko fol ubijali Turke i bezali zbog krvne osvete. Pa i napisao sam da govna ne plutaju samo u CG. Jedini razlozi zasto nikad necu ici u CG je guzva i put.zanemaricu nacionalisticke uvrede..u mne ici od pocetka jula do 20 i nekog avgusta na letovanje je glupost zbog guzve i sve sto je vezano uz istu.pre i posle jednu mirnu nedelju nije lose.ili zimski vikend u boki kad je lepo vreme..isto ada bojana van sezone ili skadarsko,durmitor i jezera.
wall Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 (edited) Ovo je topik o letovanju, ima gore mesto gde se da srati o CG, ja se svakako odavde odjavljujem, nastavite.Mislio sam da kao neko je dva puta bio turistički mogu napisati kakav mi je utisak, nepolitički.Nisam znao da topic isključivo služi lepim stvarima koje cg obala&more nude. Bezveze. Edited July 5, 2016 by wall
morgana Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 (edited) nezvanova, voli marketi imaji tonus hleb, makar u hn. bradilko ti je odgovorio ostalo. Edited July 5, 2016 by morgana
ToniAdams Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 (edited) Ne kapiram zašto onda imate potrebu da pišete na ovom topiku? edit: jebeni Srbi. Žitelji najgore zemlje u Evropi po svim mogućim parameterima su našli da podejebavaju raspalu CG. ja sam skapirao da se pise o turizmu, pa kako o lepim, tako i o ruznim stranama, kakvih ima i u crnoj gori. mislim da nema potrebe da tako nesto branis, siguran sam da ogromnu vecinu jebenih srba na ovom forumu savrseno zabole za tu neku imaginarnu liniju koju zovu granica, a izmedju je crne gore i najraspalije zemlje u evropi po svim mogucim parametrima. Edited July 5, 2016 by ToniAdams
Dagmar Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 ja sam skapirao da se pise o turizmu, pa kako o lepim, tako i o ruznim stranama, kakvih ima i u crnoj gori. mislim da nema potrebe da tako nesto branis, siguran sam da ogromnu vecinu jebenih srba na ovom forumu savrseno zabole za tu neku imaginarnu liniju koju zovu granica, a izmedju je crne gore i najraspalije zemlje u evropi po svim mogucim parametrima. Mene zabole jer idem avionom
Recommended Posts