bradilko Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 (edited) prof dr gavra perazica do. voda odlicna, nema guzve, poneka famelja + 1-2 zgebadi Edited May 22, 2022 by bradilko 2 2
kud u maglu Simoviću Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 jel se isplati ići na taj novi auto put krozcrnu goru, koliko toga ima(u km)? gde je @namenski kad je najpotrebniji
bradilko Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel se isplati ići na taj novi auto put krozcrnu goru, koliko toga ima(u km)? gde je @namenski kad je najpotrebniji isplati se. mozda 100 km ali izbegnes one gore dole i krivincine. ali jos nije usao u zvanicnu uporabu. voze se ovi sa brzim autima i kamioni bemaxa ( milova firma)
kud u maglu Simoviću Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 aj ću da vidim, s obzirom da mi je krajnja destinacija hn jedino zarad avanture da probam ovo preko pljevalja i durmitora je ok
Milosh76 Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Ako nisi bio na Durmitoru, you bavezno svrati bar na pola dana, prelep je. 1
bradilko Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: aj ću da vidim, s obzirom da mi je krajnja destinacija hn jedino zarad avanture da probam ovo preko pljevalja i durmitora je ok pa da. ima prelepih predela. ja pre neki dan bio prvi put u gusinje, plav, berane, vratili se preko albanije ( to je neverovatan put. bolji nego platije) sve je bilo prelepo, jedino klopa bezveze. precenjena ali predeli su 👍 1
Jozef K. Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel se isplati ići na taj novi auto put krozcrnu goru, koliko toga ima(u km)? gde je @namenski kad je najpotrebniji Nije još uvek zvanično otvoren. Još nije prošao tehnički pregled. U Novi idi ili preko Žabljaka ili na Tjentište. 1
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 sad se vratio iz porto novog, me like. više no porto mne, nekako ima više prostora, sve je šire ima dosta(relativno) zelenila za tako neki rizort, doduše možda je ukupan utisak iznenađujuće visok zbog namanja bilo kakve gužve da dobijem na lotou, mislim da bih mogao bez puno muke da se preselim i živim tako negde
foto Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 tu bi mi svako jutro podsvesno odzvanjalo 'ustaj vojsko!' ne hvala. 1
morgana Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 meni se portonovi ne svidja, cista je generika. nijedan od tih porto ovo ono projekata nije ni najmanje hrabar i ne dobacuje ni do 15% nekakvog, sta znam, babinog kuka ili bilo cega gradjenog u zamahu modernizma (da ne ulazimo u detalje oko turistickih trendova koji diktiraju organizaciju prostora - ne diktiraju arhitektonski pecat). ali ni najmanje ne sporim da je mnogo doprinio da hercegnovska rivijera ozivi. 2
bradilko Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: sad se vratio iz porto novog, me like. više no porto mne, nekako ima više prostora, sve je šire ima dosta(relativno) zelenila za tako neki rizort, doduše možda je ukupan utisak iznenađujuće visok zbog namanja bilo kakve gužve da dobijem na lotou, mislim da bih mogao bez puno muke da se preselim i živim tako negde ne, volim one krcme kraj puta u prcanju, mirise riba, so, kakvu sam devojcuru video juce u baosice ili kumboru ( whatever). pa one planine a topli jug, to ni island nema. treba mi u zivotu samo neki camcic, neki bezveze auto i nista drugo. malo bih lutao skadarskim jezerom i crmnicom ili malo da se udaljim od vreve. tu je mir i spokoj. 2
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 meni nekako modernizam ne ide uz jadran, pile, sisa i taj fazon ovo mi je baš uklopljeno(posle ulazne rampe ) kao mali primorski gradić i da, nema kola sa sus motorima, možda i najveći plus u celom ambijentu mislim da su i porto novi i porto mne bile hrabre vizije nečega što bi trebao da predstavlja high turizam u mne, i drago mi je da nisu stali na pola puta 1
bradilko Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 lepo izgleda prno novi ali ne nalazim sebe tu. mogu popiti kafu i sl ali tu da provodim vreme ipak ne. mozda se i osecam kao outsider, sta znam. volim nemar mediteranski, dok gledam u daljini u more i mucim se za volanom, cmizdrim za parkingom i hladnim pivom i onaj blazeni tren kad uronim u more, kad mi se cini da sam pokrenuo vale ili plimu 🤣, i tek onda sam novi cova, bar nekoliko sati opet spreman na sve. mislim da cu brzo na partibrejkerse i rundeka ali bez da platim kartu vec cu na jedan brezuljak iznad tog stadiona. jos se dvoumim.. 2
morgana Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 jadran je pun modernizma, od pule do ulcinja, vec 70 godina. i to je super.
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 ne mogu više to, umoran sam od tuđeg nemara i lahko ćemo, i prčvarnica pored puta gde svako hoće da ti uvali rog za sveću. gde prvo moram da skupljam pivske zatvarače i podmećem pod nogaru stola da mi se ne bi prosulo piće, i da se pravim lud što je pre mene 16 puta u istoj fritezi pržio klopu pre nego što je meni doneo ne mogu brate mili, hoću za svoje pare da ne gledam vegetu na brancinu i ne slušam priče milo/vučić/krotone iz dvojke
Recommended Posts