Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

Kakva je voda? Može li da se kupa. Trebalo bi u nedelju da siđem na nekoliko dana.

može.ja bio prekjuče.voda zakiva a nema gužve.vreme lepo i biće sledecih nekoliko dana.24-25 stepeni.
Posted

može.ja bio prekjuče.voda zakiva a nema gužve.vreme lepo i biće sledecih nekoliko dana.24-25 stepeni.

Hvala. Prava stvar. Nadam se da šta ima još da radi u Novom i kada padne mrak.
Posted

Kakva je voda? Može li da se kupa. Trebalo bi u nedelju da siđem na nekoliko dana.

24 stepena, ista kao napolju. Savršeno.

Hvala. Prava stvar. Nadam se da šta ima još da radi u Novom i kada padne mrak.

Nema ništa, ovde se ljudi zatvore u kuće krajem septembra. Nema muzike, konačno čovek može da čuje more.

Posted

cekam da zaladi pa da sidjem dole na pecanje, temperatura vode mora pasti na 15C

Posted

24 stepena, ista kao napolju. Savršeno.

Nema ništa, ovde se ljudi zatvore u kuće krajem septembra. Nema muzike, konačno čovek može da čuje more.

Ja bila početkom septembra, bilo mi ekstra, taman opao broj turista pa nalaziš mesto na plaži bez problema. Sad je kapiram još perfektnije.

Posted

Nema turista, prazne plaže. U stvari je hladno za septembar u HN-u. Majmunović (potomak porodice mesara iz Sarajeva) konačno prestao da peva na trgu.

Posted

cekam da zaladi pa da sidjem dole na pecanje, temperatura vode mora pasti na 15C

Nema šta da čekaš, Novljani sad uveliko pecaju na plažama.

Posted

Sad se preselio dole na Danice. Inače su ga lokalni kafići na trgu plaćali 100 evrića za veče.

Posted

Nema šta da čekaš, Novljani sad uveliko pecaju na plažama.

ako prolazis, vidi da li neko baca varalice i ako te nije blam pitaj na sta idu.

• 6 months later...
Posted

Jel postoji neki javni prevoz od Podgorickog aerodroma do grada i ako ne postoji koliko kosta taksi?

Posted (edited)

4,5 eura.

halo taxi

19700

ili

sms

069 0 19700

Edited by bradilko
Posted

Hvala Bradilko. Rutinski sam oterao u kurac one sto su trazili 15 - 20 evra, a na kraju me je izaslo oko 7 jer se taksista pravio da nema da mi vrati kusur od 10 pa mi je uvalio kilo sitnine 

• 4 weeks later...
Posted

Koje su varijante prevoza aerodrom Tivat - Budva.

Ono koje su cifre i cime je najbolje?

Posted

7 - 10 evra, sa taksistima ostro, mada ih vecina ima na autu ispisane cene za do glavnijih mesta pa i do Budve.

Ako si mlad u srcu, palac ili zamolba nekog da te poveze radi posao, ljudi zacudo izlaze u susret vise nego sto bi se ocekivalo u i oko metropola cgturizma.

Konacno, na samom ukljucenju na magistralu imas autobusko stajaliste, relativno ceste i pristojne autobuse, cijena do 2 evra.