June 15Jun 15 13 hours ago, Lezilebovich said:Umro Veljko, prodavac polovnih knjiga u 44. bloku ... godinama je sedeo na istom medtu, sa kučićima i knjigama i stripovima i ... nekad naplati, nekad i ne :)https://www.instagram.com/p/DZhfwNAoLIq/?igsh=cjhycHp0Znd6bDNpVideo sam još prošle nedelje slike na mestu gde je sedeo. Par puta sam video i pse njegove da tu leže bez njega, tuga živa.Uvek nasmejan čovek, kad god bi me sreo sa psom, uvek bi izvadio neki keksić i častio je.Šteta, uz sedu kosu i bradu mislim da je delovao dosta starije, mada ni ne znam koje je godište bio čovek.
June 15Jun 15 Bio je '53. godiste, koliko me secanje sluzi. Stajala je umrlica nekoliko dana, a ljudi su palili na tom mestu svece.
June 15Jun 15 Marka Čelebonovića i Partizanske avijacije, zatvorene do sledeće raskrsnice u sva 4 smera.IMG 20260615 143248 — Postimages
June 15Jun 15 3 hours ago, Behemoth said:Video sam još prošle nedelje slike na mestu gde je sedeo. Par puta sam video i pse njegove da tu leže bez njega, tuga živa.Uvek nasmejan čovek, kad god bi me sreo sa psom, uvek bi izvadio neki keksić i častio je.Šteta, uz sedu kosu i bradu mislim da je delovao dosta starije, mada ni ne znam koje je godište bio čovek.prolazila sam pored prije par dana, pas ga je jos cekao
Sunday at 21:381 day Ali ovi magarci iz obezbedjenja koji sklanjaju ruke deci kojima Luka u prolazu baca petaka...
Yesterday at 05:391 day 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ne, ovo je teren na početku bloka(omld brgd)tzv nike terenDa budemo precizniji teren kod Kamela