Lezilebovich Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Jedna neverovatna stvar... Celokupne tramvajske šine su prošle godine obnovljene. Sada su u Milentija Popovića ponovo raskopane, da bi neke cevi "proturili" ili tako nešto , a da tramvaj ni jednom nije prešao preko istih ...
Kabeza Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Volim prolece na nbg, prvo nemas struje pola dana, a onda aca vucic svrati na kafu
Marvin (Paranoid Android) Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Volim prolece na nbg, prvo nemas struje pola dana, a onda aca vucic svrati na kafuDa je bar i Flegma bio tu...
dig_chohano Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja mislio mesec. šta uradi malo duža ekspozicija... Al bolje bi bilo da je supernova, da se palim kako imam super pogled sa terase.
gospa buba Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Opstina cveta, a topic umirejeste, sigurno ce da cveta, chim posade neki bonsai... u paviljonima krenuli da doteruju drvece <_<
srdjann Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Hoćem ovo u rezolucijo 1680x1050 ili bar vo 1280x800...Obećavam da neću kršiti pravo na intelektualnu svojinu...
BigLebowsky Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja mislio mesec. šta uradi malo duža ekspozicija... Al bolje bi bilo da je supernova, da se palim kako imam super pogled sa terase....da si slikao malo levo, tuzio bih te za uznemiravanje :D...
leptirica Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ?ajd da se i ja upisem u tefterisku.Uzrasla i odrasla (kobajagi i sazrela) u bloku 1 a sada od preko "sedam gora i sedam mora" dolebdim da ga obidjem.
Marvin (Paranoid Android) Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Sam centar slike je raskrsnica kod Fontane :) Okrugla zgrada je Hala Sportova, i Pariske Komune vode sve do kružnog toka kod opštine.
leptirica Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Sam centar slike je raskrsnica kod Fontane :) Okrugla zgrada je Hala Sportova, i Pariske Komune vode sve do kružnog toka kod opštine.Desni donji ugao pa levo.
Recommended Posts