July 8, 20251 yr Nema struje u bloku 1 a i kod nekih iz bloka 4.Nestalo kad je udario jak nalet vetra. Kod vas?
July 8, 20251 yr Ne znam za NBG ali kod nas podno Kalimegdana prvi put za 6 godina rada u zgradi ne rade ni liftovi ni klima.
July 8, 20251 yr imaodlomilo se neko drvo kod energoinvesta i palo na kola deluje da ih je solidno omlatilo3-4 kom
July 8, 20251 yr koja je to beda i neozbiljnost od gradnjesta je sve popadalo sa terasa ovo nije normalno...
July 8, 20251 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:jel to west65?ona odvratna novogradnja odvratnog imena Petica, 63.blok
July 8, 20251 yr Ja imala struje pre sat vremena kad sam izasla iz stana, blok 63.Ovo u Petici nije neocekivano, kako se gradi, tako i traje...Na grupi zbora neko pise da ima dvoje povredjenih i da su prevezeni u Zemunsku bolnicu, ne znam je li kredibilan izvor, kazu da je od stanara zgrade neko to preneo. Edited July 8, 20251 yr by Stela
July 8, 20251 yr Tu sam se rodila i tu odrastala. Tu sam se prvi put zaljubila. Okružena tim zgradama sam plakala i smejala se, učila, maštala, borila se i gradila prijateljstva koja traju i dalje. Tu pripadam. I zato baš tu, u starom kraju, ali u novom, boljem stanu, danas gradim svoj život dalje. #petica Edited July 8, 20251 yr by Dsnake
July 8, 20251 yr 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:imaodlomilo se neko drvo kod energoinvesta i palo na kola deluje da ih je solidno omlatilo3-4 komI kod nas u bloku pala grana na neka kola a u 33-em jedna škoda skroz smrskana napred.Bukvalno sa svakom jačom olujom bude katastrofa sa drvećem.