Valk Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Koja mi lemilica radi posao za malu bakarnu žičicu unutar dečije vrteške/igračke? I koristi li se ona pasta ili ne za to?
Ravanelli Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Au sejo, ti si napredni igrac Imam neku ogradu da mi zavaris kad sredis te igracke
J-♣ Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 12 minutes ago, Valkyrie said: Koja mi lemilica radi posao za malu bakarnu žičicu unutar dečije vrteške/igračke? I koristi li se ona pasta ili ne za to? Praktično bilo koja ako je žica tanka, čak i najslabija ima dovoljno energije za tako malo lemljenje, samo očistiš vrh lemilice. Ako koristiš kalaj žicu, uglavnom u šupljini te kalaj žice imaš mast koja je katalizator lemljenja, ako ne onda odgovarajuća pasta, može i kalafonijum ako ti neko u okruženju svira violinu. Najbitnije je da očistiš tu bakarnu žicu, za toliko čišćenja je dobar i hrapavi deo sunđera za pranje posuda.
Valk Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Da, baš je malecka, ogolila sam je od one gume sa obe strane i ima onako dosta skroz tankih niti. One se valjda upletu između sebe pa se tako zaleme? Moram tutorial naći, videla sam da se za neka lemljenja koristi pasta a za neka ne sme ni slučajno pa da ne zeznem. Da kupim neki komplet lemilica + kalajna žica na kupujemprodajem? Hvala ti @J-♣ @Ravanelli imam ja celu kutiju sa alatom, bušilicu i svašta još. Sad smem da se hvalim jer je Toni banovan, on me stalno zajebava za to.
mire Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 kupi, neće se baci meni crkla pre neki dan, brikolaž u komšiluku, 650 dindži, lepo radi za moje potrebe drndanja oko led traka
Frank Pembleton Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Valkira, ti si čudo!Al ajd da "pokvarim" :Da ne bude, bolje da sam kupila kod kineza novu đinđuvu [emoji12] Uhhh uželeo sam se lemilice... ... Shiit has hit the fan...
Filozof manijak Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Jel imamo krojače/šnajdere među forumašima/forumašicama na forumu?
Valk Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Valkira, ti si čudo! Al ajd da "pokvarim" : Da ne bude, bolje da sam kupila kod kineza novu đinđuvu Uhhh uželeo sam se lemilice... Jel ima lemilica kod Kineza da se kupi? Duznem i tebi jednu!
Ras Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Evo ti ove do 1000 dinara, poslužiće i dugoročno. Pretpostavljam da ti se ne ulaže baš u Erse i Wellere? Verujem i da bi ti bez nadoknade pomogli u bilo kom servisu u komšiluku.
slepa živana Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 1 hour ago, Filozof manijak said: Jel imamo krojače/šnajdere među forumašima/forumašicama na forumu?
villiem Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 2 hours ago, Filozof manijak said: Jel imamo krojače/šnajdere među forumašima/forumašicama na forumu? ako se ne javi niko, ja od igle i konca mogu da napravim sto i dve stolice za terasu
Filozof manijak Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Sve neki ajtijevci, programatori, menađeri i analitičari, nigde poštenog majstora uRuke. Nije ni čudo što propadamo i kao ljudi i kao komunisti
maheem Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 On 24.2.2020. at 0:28, Valkyrie said: Ovo me podseti kad nam je degen iz Oriona svojevremeno bušio rupu iz hodnika (beli zid) u spavaću sobu (braon zid) i naravno odvalio komadinu. Muž zatečen skroz a ovaj mu kaže "ma šta ima veze, stavi neku saksiju tu, neće da se vidi". Ja bila na poslu, umalo da se teleprontujem da davim kad mi je javljeno. Današnji bilans majstorisanja tata praseta: Sad moram da guglam neku medžik masu za popunjavanje, ako neko ima dobar predlog nek se ne ustručava, hvala
Frank Pembleton Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 A šta si ovo "probao"? Bušio rupu? ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts