maheem Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Kako se buše rupe za kablove u radnoj ploči? a) ubodnom testerom b) leptir burgijom c) krunastom burgijom Mislim da su mi plastike za rupe prečnika 6cm
Frank Pembleton Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Burgijom svakako.Strpljivo, kreni od vidljive strane jer oko ti na izlazu burgija odvali više od rupe bolje da bude na "nevidljivoj" strani [emoji12] ... Shiit has hit the fan...
triple_nippled Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 35 minutes ago, maheem said: Kako se buše rupe za kablove u radnoj ploči? a) ubodnom testerom b) leptir burgijom c) krunastom burgijom Mislim da su mi plastike za rupe prečnika 6cm ako je 6cm precnik, onda definitivno pod c
Zverilla Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 mora c) b) bi teoretski moglo ali ja jos nisam video toliku leptir burgiju izlepi obe strane molerskom trakom (ili nekom drugom koja se relativno lako skida, bez da ostavi lepak), da bi smanjio probleme sa odvaljivanjem materijala sto je spomenuo frank
Frank Pembleton Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 mora c) b) bi teoretski moglo ali ja jos nisam video toliku leptir burgiju izlepi obe strane molerskom trakom (ili nekom drugom koja se relativno lako skida, bez da ostavi lepak), da bi smanjio probleme sa odvaljivanjem materijala sto je spomenuo frankE da to za odvaljivanje... Pomoglo je kad stavim neku "rashod" dasku ispod i onda burgija nastavi u nju. Ne uvek ali u većini slučajeva... ... Shiit has hit the fan...
maheem Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Burgijacu sa obe strane, centralni deo krunaste burgije ce valjda prvi izaci i tako mi napraviti centar kruznice
Bambula Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Pre busenja rukom zavrti krunastu lakse ce da ide i nece da se cepa.I vodi racuna da busis pod 90 i konstantnim obrtajima.
Valk Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 13 hours ago, Frank Pembleton said: Kreni od vidljive strane jer oko ti na izlazu burgija odvali više od rupe bolje da bude na "nevidljivoj" strani Ovo me podseti kad nam je degen iz Oriona svojevremeno bušio rupu iz hodnika (beli zid) u spavaću sobu (braon zid) i naravno odvalio komadinu. Muž zatečen skroz a ovaj mu kaže "ma šta ima veze, stavi neku saksiju tu, neće da se vidi". Ja bila na poslu, umalo da se teleprontujem da davim kad mi je javljeno.
maheem Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Krunasta burgija/testera je odradila posao savrseno. Sekao sa obe strane, radna ploča prošla bez oštećenja. Ujedno sam joj i promenio položaj nogara, bio sam glup pri prvoj montaži
Recommended Posts