fragand Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Naleteo sam na takvu situaciju u potkrovlju.Pripazi na zivotinjke i drvo "radi".Inace efikasno resenje.
gospa buba Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) lepo ovo sa lamperijom, super to kad se upotrebe coshkovi :)nego deco, da ne jurim onaj fensi topik o peveceu, a i nije sushtina u peveceu ^_^.nego. morali smo da ukinemo ono koso otvaranje i metnemo srednju sharku na sve peveceje, jer je koshava (vec na 8m/s ) pretila da utera vrata ukucu. sad se pojavio realan problem oko provetravanja, ima 2 stanja, otovoreno i zatvoreno, a ja bih sad neku varijantu da otvorim malo, toliko da se vrti vazduh, a da ne udje komshijska machka bash uvek, ili da djecu ne spopadne neko mesecharenje shtagajaznam ... recimo da je to kriterijum. jel ima neka varijanta, kao nekad onaj lanac za ulazna vrata, ali fensije, dakako, da mi ide uz pevece :P, pa da se zakache vrata za okolo, da ne mogu da se otvore skroz, nego samo malo? Edited May 12, 2012 by thermal bug
wall Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Vidi ovde pa ti mozda padne na pamet nesto ili ih kontaktiras i pitas za savet:link
gospa buba Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Vidi ovde pa ti mozda padne na pamet nesto ili ih kontaktiras i pitas za savet:link fala, al mnogo su oni ozbiljni za mene. ja sam prvo dala debele pare da se uradi da moze da se otovri za ventilaciju, a onda srecom znatno manje da se ukine ta opcija. sad mi treba neka varijanta skroz indijanska, ne bih vishe ulagala u iste prozore ^_^sacu gledam.
wall Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) fala, al mnogo su oni ozbiljni za mene. ja sam prvo dala debele pare da se uradi da moze da se otovri za ventilaciju, a onda srecom znatno manje da se ukine ta opcija. sad mi treba neka varijanta skroz indijanska, ne bih vishe ulagala u iste prozore ^_^sacu gledam.Onda imas opciju nesto kao "makaze". Slicno se stavlja na vrata... Ono kao otvore se par cm i to je to.Mislim da ti nece biti problem naci kod prodavaca okova, srafovske robe i sl... Edited May 12, 2012 by wall
gospa buba Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) Onda imas opciju nesto kao "makaze". Slicno se stavlja na vrata... Ono kao otvore se par cm i to je to.Mislim da ti nece biti problem naci kod prodavaca okova, srafovske robe i sl...e pa to neshto divljachko. i zove se makaze? zove se, nashla. hvala.edip. neki mladic je gore ^_^ Edited May 12, 2012 by thermal bug
wall Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) Otkud mvp... :blink:Edit: sklonio, izgleda budalasto. Edited May 12, 2012 by wall
rugievithus Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Ja sam izglodale rupe riješio na sledeći način. Uzeo bušilicu te borerom te rupe malo proširio. Borer je bio promjera najmanje drvene tiple. Zatim u rupu "turio" Drvofix i "nabio" te tiple. Ostavio da se osuši 24h. Zatim testericom odrezao viškove tih tipli koje su virile. Dobio popunjenu rupu. Zašarafio bez problema. Lijepo se steglo i funkcioniše bez problema. Drvene tiple
Čutura Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 proveren majstor/servis za LG lcd televizore,(zavrsava poso a ne pije krv)?
S.L. Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Koliko otrilike košta jedan bonsek (ili bilo kakva testerica za plastiku)?Treba mi za majstorisanje oko lampe za akvarijum (za sečenje pvc cevi na pola).
C žeton Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 (edited) Upomoć! Hitno!Treba mi neka firma koja ima sonde, kamere da mogu da zavire i provere cevi iznutra. Tačnije da traže naprsnuća. Konkretno u pitanju je unutrašnji oluk koji ide kroz zgradu počev od ravnog krova. I unutrašnji oluk i ravni krov su neverovatna dostignuća našeg građevinarstva. Naravno uz krive zidove, od poda do plafona po 5,6 cm razlike :( To je cevčuga koja ide bliže mom zidu koji se ponovo raspada, iako smo silne pare dali, svi stanari, da se postavi nova krovna izolacija i izmišljavali još stotinu drugih marifetluka. Edited May 17, 2012 by C žeton
kapetanm Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Znam da ima stručnjaka na forumu, molim pomoć.Dakle, za garažu kupio sam ovo sa dve ceviKad se ta armatura otvori, radi montaže na plafon i instalacije, za povezivanje naišao sam na ovakvu klemudakle predviđenu za tri provodnika. Međutim, meni od plafona struju dovodi samo dvožilni (plavo-braon) kabl, a u svetiljci, od te kleme takođe idu po dva tanka provodnika, takođe braon i bele boje.Koji otvor na klemi ostaviti prazan a ne spržiti sve?
Recommended Posts