darling Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 15 hours ago, Pontijak said: izgleda da masinski inzenjeri bas umeju da naprave kuhinje kada sam kupovao stan u kojem zivim, odusevio sam se kuhinjom koju sam zatekao, prethodi vlasnik mi rekao da je to radio masinski inzenjer em estetski meni tako lepa em prakticno organizovana da se svaki kubni milimetar u kuhinjici skorisi em sto posle 9 godina koliko je kuhinja stara izgleda kao nova, kako je krenulo dok pozivim necu menjati kuhinju jer sam svojom bas odusevljen i posle toliko godina moj omiljeni stolar je masinski inzenjer. mora da je isti covek
beta Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 najbolji su dok se drže podalje od struke tj mašinstva
Paul Gompitz Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Stan na posljednjem spratu ima malu krovnu terasu pa mu je fasadni zid pomjeren u odnosu na fasadni zid stana ispod, odnosno oslanja se na plocu stana ispod. Predratna gradnja, debeli zidovi, rebrasta tavanica. Posto je zid tezak, na plafonu stana ispod citavom duzinom ispod tog zida postoji vidna prslina. Plafon se izgletuje, okreci, sve izgleda fino mozda godinu dana i onda se opet vidi sve vise i vise. Pitanje: postoji li neka elasticna glet masa koja ne bi pucala pod tezinom zida ili imate neko drugo rijesenje?
Блок_64 Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Лепак и мрежица па онда глетовање или нови зид од гипса.
mire Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 nema sansi, i to puca, jos zesce ima fazona, ali mi trenutno komplikovano da objasnim
Frank Pembleton Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Realno to ce da "radi" stalno.Ko kod mene u kblo Poenta da li je samo estetika ili ozbiljan problem ...
mire Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 ako se nista "infrastrukturno" nece menjati, jedno od resenja je neki plitki skrivac (gipsani) fazon, koji prekriva celu pukotinu pa da izgleda da je sa namerom napravljeno ne jednom sam to radio
Paul Gompitz Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Nesto sto je u presjeku U profil pa se lijepi lijevo i desno od pukotine?
mire Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 2 hours ago, Paul Gompitz said: Nesto sto je u presjeku U profil pa se lijepi lijevo i desno od pukotine? tako nekako
pacey defender Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Ima li neko iskustva sa farbom za keramicke plocice? Koliko je farba postojana nakon nanosenja? Vidim da se u oglasima potencira da je farba pogodna i za povrsine koje su izlozene vodi (iznad tus kade, i sl). Ali mene vise zanima da li je pogodno za kuhinju, narocito zbog odrzavanja povrsina oko sporeta. Da se ne zguli farba kod prvog ciscenja.
đorđe geprat Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 (edited) pa ako ne kuvaš ništa što pršti (jaja u lončetu, čaj, kafa) nema brige. može sa truleks ili švedskom krpom da se obriše. štra strana sunđera napraviće risove na farbi, žica će da je sjebe. keramika oko šporeta i sudopere je zakon. Edited January 14, 2019 by djordje geprat
Matilda Ivancic Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 zakucao mi prekidac zidni za bojler, pored vrata kupatila, u ukljucenom polozaju da li moze da se bojler iskljuci na onom stelujucem, vrtecem dugmetu na njemu samom radi bezbednog kupanja dok ne pristigne hauzmajstor ?
ragasto Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Možda je bolje odvrnuti osigurač? To je valjda termostat, mislim da će struja ipak da nastavi da ide...
Recommended Posts