Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

Odbor najlepse zahvaljuje, za prostu 2018. godinu mi je vise nego dovoljno lomljavina i ostalih stresiranja, jos mi samo fali da rizikujem sa Darling... :D 

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

Da se ja pitam. samo konzerve pasulja iz SDO, ostalo - jok! 

Posted

momci, sad vrsite pritisak na mene da stvarno napravim te kolace :D

Posted

Da se gospoda ne guraju preko reda, zna se ko je dao pravi savet sa uljem...ok polovican bar [emoji41]

Posted
2 hours ago, Ras said:

Da se ja pitam. samo konzerve pasulja iz SDO, ostalo - jok! 

konzerve za kučeću hranu? ja to koristim za šrafove, gumice, tiplove......

Posted
21 hours ago, namenski said:

Ma nisam hteo da ti уврачам ili izbaksuziram, nego par meseci vec sredjujem nesto po radionici, pa besomucno sakupljam konzerve za lagerovanje raznih srafova, srafcica, eksercica, sve po kuci besomucno hranim konzervama, poceli da me izbegavaju, da jedu van kuce... :D

Jednom recju - strucnjak za konzerve, sto ekstravagantnije to bolje.

Ali se za plastiku nisam zezao: gomila ih je iznutra plastificirana, ipak ti pripazi, to se lako primeti.

bio si u pravu, bonduele plastificirana. nista, doniracu ti ove 4 konzerve sto sam spremila sa srafove il kad budes presadjivao muskatle, a ja cu se odgegati do deema, tamo ima svakakvih andrmolja, uz malo srece, imaju i kartonske kalupe za panetoncice. 

Posted
25 minutes ago, darling said:

bonduele plastificirana

Joj, pazi dodatno, ta moze da posece opasno onim podmuklim obodom koji ostane kada se odstrani poklopac.

U stvari, ne da moze, nego vec jeste :cry:

Posted

Jel zna neko vodoinstalatera (okvirno Vracar) za par sitnih stvari?

Posted

Hvala. Mozda mu je malo daleko, ali znace valjda sam.

Posted

Nije bio dostupan taj, pa sam nazvao nekog drugog. Ali izmedju toga sam probao s jos jednim, pa je razgovor isao otprilike ovako:

- ALO (to je bio prvi dobar znak)

- Dobar dan, da li imate vremena sutra za dve manje popravke?

- A sta je u pitanju?

- Treba da se zameni ventil u kuhinji i...

- Aaaa znas ti koji je to poooos'o, nama je vreme novac

- Heh. Dobro, koliko vam je vreme?

- A?

- Koliko je vreme? Koliko novca?

- Druze, slabo te razumem i ...

- Dovidjenja (klik)

Posle sam guglao i vidim lik radi u Rakovici, ali zato ubacuje flajere 10km odatle. Bolid

Posted
On 23.11.2018. at 10:11, salerokada said:

:laugh:

Moj kum radi kuhinje. Čovek je diplomirani mašinski inženjer i shodno tome je izuzetno precizan i ume da nađe rešenje za svaki problem.

izgleda da masinski inzenjeri bas umeju da naprave kuhinje :) kada sam kupovao stan u kojem zivim, odusevio sam se kuhinjom koju sam zatekao, prethodi vlasnik mi rekao da je to radio masinski inzenjer :D em estetski meni tako lepa em prakticno organizovana da se svaki kubni milimetar u kuhinjici skorisi em sto posle 9 godina koliko je kuhinja stara izgleda kao nova, kako je krenulo dok pozivim necu menjati kuhinju jer sam svojom bas odusevljen i posle toliko godina

Posted

Oće to tamo gde mašinski inzenjeri prave kuhinje i to jos u domacoj radinosti.

Doduse, neki koje sam znao pre 10-ak godina, nisu bili bas u domacoj radinosti, nego su zakupljivali par desetina kvadrata u jednoj Bg OŠ...

Podsetih se 1 vica iz vremena Josipa Broza: obilazi fabriku, neko masinstvo, i zastane pored radnika, crn, zamazan, srafi neke srafove...

Gleda ga poduze, zapita jeli druze koliko tebi vremena treba da zavijes taj jedan sraf, ovaj odgovara pa tako, jedno 20-ak minuta, pola sata...

Au bre, pa ja bih to zavio za par minuta, 5 najvise...

Pa lako je tebi, ti si masinbravar, a ja sam arheolog....

Posted

i posle toliko decenija meni ii dalje smesan ovaj vic :D

Posted

Potonuo u zaborav, pod srbozderom Brozom se za njega robijalo min. 10 godina.... :cry:

Kad smo vec u Off, setih se par viceva o Miki Spilj(a)ku, 1 od ondasnjih predsednika vlade (SIV-a), za njih se dobijalo cirka 5 godina u bukagijama doduse, obaska sto su su viceve o njemu po masovnosti, a i hronoloski nasledili vicevi o Muji i Hasi.

Leti Spiljak iznad Venecije, odlazi ili se vraca iz neke drzavnicke posete, pogleda kroz prozor, neka voda, iz nje vire kuce, javlja u Beograd da su u Italiji velike poplave i da bi trebalo uputiti pomoc, valja se...

Ili kada je obilazio Peugeot valjda, sluzbena poseta, razgleda, i prisutni kapitalisti mu kazu gospodine predsednice, mi bismo da vam u znak paznje i postovanja poklonimo jedan automobil, a ne, nikako, ja to nikako ne mogu da primim, OK, razumemo, onda redlazemo da vam ga prodamo po simbolicnoj ceni od recimo 5 franaka...

Ovaj vadi novcanicu od 10 franaka, kaze nemam nista sitnije, dajte mi onda dva komada...