Jump to content

Majstorski topik

Featured Replies

On 11. 8. 2010. at 8:57, Kampokei said:
Nastradao vodokotolic onako bas, cak i komsijama ispod curela voda, a nas vodoinstalater na godisnjem. Moze neka preporuka za nekog majstora na pm? Fala.
Majstora ces i naci. Vadi se na osiguranje.

ima li neka preporuka za elektricarsku radnju na Nbg, neko ko bi mi pedatno zalemio dzek od punjaca za laptop?

On 19. 8. 2010. at 10:22, Vasilij Zajcev said:
ima li neka preporuka za elektricarsku radnju na Nbg, neko ko bi mi pedatno zalemio dzek od punjaca za laptop?
Ja sam ranije znao nekog Mladena, al to je bilo u eri CRT monitora...Pijani Sale majstor iz 63ćeg je odličan.

hvala. gde mu je radnja u 63?

On 19. 8. 2010. at 10:55, Vasilij Zajcev said:
hvala. gde mu je radnja u 63?
Nemam pojma :oProveriću večeras.

Nosio sam gotovo nov frizider #$!#$ Elin zato sto curi.Uglavnom serviser kaze da smo se zahebali sto smo ga kupili. Iznad 28 ne radi, ispod 7 takodje, slabo radi i u najboljem slucaju spusta temp do 8. Normalno je sto slabo radi i curi od dole. Trebao je da sluzi za tetalpane pa sam popizdeo.Kaze da je Elin & Beko sranje, a njihov je serviser. Ko je bre ovde lud?"Kurtone za poltrone!Kad se uvuku da nesto ne navuku!"

On 19. 8. 2010. at 10:22, Vasilij Zajcev said:
Hmm, i meni treba nesto slicno, samo je u pitanju dzek od sluski za mp3. Vec sam dobio preporuku za neku radnju sa kablovima u Pozeskoj gde rade to, ali kada sam otisao majstor mi je rekao da je to suvise tanak kabl i da pokusam u servisu za mobilne <_< (mozda ga mrzi da se cima za 150din) Ima li neko ideju ko bi mogao da uradi to?dsc04129c.th.jpgMada, koliko ste pomogli Zajcevu...
  On 25. 8. 2010. at 19:09, fragand said:
Nosio sam gotovo nov frizider #$!#$ Elin zato sto curi.Uglavnom serviser kaze da smo se zahebali sto smo ga kupili. Iznad 28 ne radi, ispod 7 takodje, slabo radi i u najboljem slucaju spusta temp do 8. Normalno je sto slabo radi i curi od dole. Trebao je da sluzi za tetalpane pa sam popizdeo.Kaze da je Elin & Beko sranje, a njihov je serviser. Ko je bre ovde lud?"Kurtone za poltrone!Kad se uvuku da nesto ne navuku!"
Sranje su, nema pomoći.E da i nije Sale nego Šone, radi popodne u garaži ispod terase(gde je bila Palma). Veliki alkos though.

a da kupis nove sluske?

Imam ja slusalice, ali ako mogu da popravim i ove, zasto da ne?

On 25. 8. 2010. at 22:09, nbg4ever said:
Imam ja slusalice, ali ako mogu da popravim i ove, zasto da ne?
mislis, mozda ti izraste jos jedan par usiju?

Ili to, ili ih gurnem u nos, pa dobijem neki sirotinjski surround sistem <_<

On 25. 8. 2010. at 22:13, nbg4ever said:
Ili to, ili ih gurnem u nos
nadam se onda da ne pricamo o ovim sluskamaPioneer_SE-DIR800C_WirelessHeadphones.jpgna temumozda da probas sam da zalemis?

Edited by sherman

Ne znam, a i nemam sucim

Vidi kod pijanog Šoneta! Ako ne dobiješ batine popraviće ti...