fragand Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Nastradao vodokotolic onako bas, cak i komsijama ispod curela voda, a nas vodoinstalater na godisnjem. Moze neka preporuka za nekog majstora na pm? Fala.Majstora ces i naci. Vadi se na osiguranje.
Vasilij Zajcev Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ima li neka preporuka za elektricarsku radnju na Nbg, neko ko bi mi pedatno zalemio dzek od punjaca za laptop?
Utvara Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ima li neka preporuka za elektricarsku radnju na Nbg, neko ko bi mi pedatno zalemio dzek od punjaca za laptop?Ja sam ranije znao nekog Mladena, al to je bilo u eri CRT monitora...Pijani Sale majstor iz 63ćeg je odličan.
Utvara Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 hvala. gde mu je radnja u 63?Nemam pojma :oProveriću večeras.
fragand Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nosio sam gotovo nov frizider #$!#$ Elin zato sto curi.Uglavnom serviser kaze da smo se zahebali sto smo ga kupili. Iznad 28 ne radi, ispod 7 takodje, slabo radi i u najboljem slucaju spusta temp do 8. Normalno je sto slabo radi i curi od dole. Trebao je da sluzi za tetalpane pa sam popizdeo.Kaze da je Elin & Beko sranje, a njihov je serviser. Ko je bre ovde lud?"Kurtone za poltrone!Kad se uvuku da nesto ne navuku!"
nbg4ever Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ima li neka preporuka za elektricarsku radnju na Nbg, neko ko bi mi pedatno zalemio dzek od punjaca za laptop?Hmm, i meni treba nesto slicno, samo je u pitanju dzek od sluski za mp3. Vec sam dobio preporuku za neku radnju sa kablovima u Pozeskoj gde rade to, ali kada sam otisao majstor mi je rekao da je to suvise tanak kabl i da pokusam u servisu za mobilne <_< (mozda ga mrzi da se cima za 150din) Ima li neko ideju ko bi mogao da uradi to?Mada, koliko ste pomogli Zajcevu...
Utvara Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nosio sam gotovo nov frizider #$!#$ Elin zato sto curi.Uglavnom serviser kaze da smo se zahebali sto smo ga kupili. Iznad 28 ne radi, ispod 7 takodje, slabo radi i u najboljem slucaju spusta temp do 8. Normalno je sto slabo radi i curi od dole. Trebao je da sluzi za tetalpane pa sam popizdeo.Kaze da je Elin & Beko sranje, a njihov je serviser. Ko je bre ovde lud?"Kurtone za poltrone!Kad se uvuku da nesto ne navuku!"Sranje su, nema pomoći.E da i nije Sale nego Šone, radi popodne u garaži ispod terase(gde je bila Palma). Veliki alkos though.
nbg4ever Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Imam ja slusalice, ali ako mogu da popravim i ove, zasto da ne?
sherman Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Imam ja slusalice, ali ako mogu da popravim i ove, zasto da ne?mislis, mozda ti izraste jos jedan par usiju?
nbg4ever Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ili to, ili ih gurnem u nos, pa dobijem neki sirotinjski surround sistem <_<
sherman Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 (edited) Ili to, ili ih gurnem u nosnadam se onda da ne pricamo o ovim sluskamana temumozda da probas sam da zalemis? Edited August 25, 2010 by sherman
Utvara Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Vidi kod pijanog Šoneta! Ako ne dobiješ batine popraviće ti...
Recommended Posts