Jump to content

Treme, HBO, 11. april

Featured Replies

odlicna epizoda, josh jedna u nizu :)

Reveal hidden contents

• Replies 192
  • Views 19.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

On 17. 6. 2010. at 13:44, Renegade said:
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

mislim da ovo moze slobodno van spojlera, s obzirom da se radi o spekulacijama o narednim epizodama.mene je davis odmah u prvoj epizodi malo podsjetio na ziggyja. slicni su, sigurno. obojica iritantni, a u isto vrijeme simpaticni, luzeri [makar mi davis tako djeluje, uprkos svoj svojoj veselosti, hedonizmu, stagod]. mislim da ce se njemu isto nesto desiti, barem ce ga neko negdje izlupati dobro [mada je vec u nekoj od prethodnih epizoda malo dobio po nosu]. sto se annie i sonnyja tiche, oni od pocetka djeluju kao da idu ka nekoj katastrofi. pretpostavljam da bi se to moglo i desiti [ali sumnjam da ce u ovoj zadnjoj epizodi]. sonny bash djeluje kao abusive husband/boyfriend.

naletih na neki chlanak na nekom od foruma

Reveal hidden contents

sutra zadnja epizoda prve sezone :(morace da padne neki re-watch uskoro

Odlican setup za sledecu sezonu, jedva cekam neki Januar 2011 ili kad vec pocne. Do tada cu nedeljom uvece da gledam Hung i Entourage, a mozda se i primim na True Blood.

Reveal hidden contents

Biiiiiiisssss! Biiiiisssss! Hocemo jooooooosss!

Reveal hidden contents

dobro finale. steta sto ima samo 10 epizoda. ja cu definitivno morati da ponovo pogledam citavu sezonu, usput chitajuci neko od ovih 'uputstava za treme' na razmim sajtovima.

Reveal hidden contents

On 22. 6. 2010. at 9:41, gervasius twinkleminkleson said:
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

inace, ovo moze van spojlera komotno, ladonna i toni glume carski. mislim, svi su odlicni u seriji, ali njih dvije objasnjavaju