Jump to content
IGNORED

Frizure

MarlaSinger

Recommended Posts

Posted
Just now, Lena said:

Ma i moja kosa povileni kad je vlaga napolju, podiže se i dobijem neke talase. Što je duža, lepše se uvija. Ali to kako njoj padne na pamet, a ne kad i kako ja hoću :dry:

to to, pokisnem svratim kod jedna je majke, ladno mi kaze shishaj se odma sutra ti si matora zena za toliku kosu :rolf: :dry:

• Haha 3
Posted
2 minutes ago, Lena said:

ko će ko majka :happy:

niko :dry:

ona naravno ravna i platinasta ko helen miren, zdravo farbanje zdravo zezanje.

Posted

srećnica.

takvu kosu je imala moja baka, divno izgleda :wub:

Posted

Meni je kosa toliko ultra ravna da ne moze da se ukovrdza nikad, nikakvi talasi ni nista, tako da vam kanda zavidim ;(

Posted
5 minutes ago, Midgeta said:

Meni je kosa toliko ultra ravna da ne moze da se ukovrdza nikad, nikakvi talasi ni nista, tako da vam kanda zavidim ;(

i mi tebi zavidimo :cry:

hudinijeva ima takvu kosu nakovrdza se, tehnologije materine i posle pola sat nishta :isuse: ochajno dete!

Posted
11 minutes ago, Midgeta said:

Meni je kosa toliko ultra ravna da ne moze da se ukovrdza nikad

Ima i to svojih prednosti ;)

• +1 2
Posted
1 minute ago, gospa buba said:

i mi tebi zavidimo :cry:

hudinijeva ima takvu kosu nakovrdza se, tehnologije materine i posle pola sat nishta :isuse: ochajno dete!

Kod mene nista, probali svasta i nista, ili ni ne ukovrdza ili blago i ispravi se odma :isuse:

Najbolje mi bilo.kad me je koleginica pitala jel ustajem svako jutro da peglam kosu, reko ne brt, pazi da ustanem da peglam kosu :lolol:

• Haha 4
Posted

u mladosti se ustajalo. 

uveche motala kosa na olovke i krpice, pa ujutro poranish pa skidash :hihi:

meni je to znalo da drzi i do 3 dana!

Posted
53 minutes ago, gospa buba said:

to to, pokisnem svratim kod jedna je majke, ladno mi kaze shishaj se odma sutra ti si matora zena za toliku kosu :rolf: :dry:

Tvoja majka = moja tetka 

Posted
1 hour ago, Svemir Zeka said:

Tvoja majka = moja tetka 

to mi kazi sestro :lolol:

• Haha 1
Posted

Ravna kosa je zakon, ovaj moj zbun je celozivotni nervni slom, hoce se ukovrdzati lepo, hocel na zbun, hoce jedna strana druga nece, nema standardizaciju. S godinama kovrdze vise i ne postoje nego neka nedefinisana slama 

Posted

moja kosa je bedna, nekako lagano blago ali nepravilno talasasta, i onda svaki pramen radi šta on hoće i nikada nemam normalnu kosu

uglavnom je vezujem u repove, kike, itd, a ponekad je uvijem na neke štapiće da bar bude ravnomerno talasasta, ili je ispeglam da bar bude ljudski prava

(ali nikada nizašta ne ustajem ujutru :lolol:)

Posted

Ošišajte se na kratko.

• +1 1