gospa buba Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Just now, Lena said: Ma i moja kosa povileni kad je vlaga napolju, podiže se i dobijem neke talase. Što je duža, lepše se uvija. Ali to kako njoj padne na pamet, a ne kad i kako ja hoću to to, pokisnem svratim kod jedna je majke, ladno mi kaze shishaj se odma sutra ti si matora zena za toliku kosu 3
gospa buba Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 2 minutes ago, Lena said: ko će ko majka niko ona naravno ravna i platinasta ko helen miren, zdravo farbanje zdravo zezanje.
Lena Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 srećnica. takvu kosu je imala moja baka, divno izgleda
Midžeta Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Meni je kosa toliko ultra ravna da ne moze da se ukovrdza nikad, nikakvi talasi ni nista, tako da vam kanda zavidim ;(
gospa buba Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 5 minutes ago, Midgeta said: Meni je kosa toliko ultra ravna da ne moze da se ukovrdza nikad, nikakvi talasi ni nista, tako da vam kanda zavidim ;( i mi tebi zavidimo hudinijeva ima takvu kosu nakovrdza se, tehnologije materine i posle pola sat nishta ochajno dete!
Lena Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 11 minutes ago, Midgeta said: Meni je kosa toliko ultra ravna da ne moze da se ukovrdza nikad Ima i to svojih prednosti 2
Midžeta Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 1 minute ago, gospa buba said: i mi tebi zavidimo hudinijeva ima takvu kosu nakovrdza se, tehnologije materine i posle pola sat nishta ochajno dete! Kod mene nista, probali svasta i nista, ili ni ne ukovrdza ili blago i ispravi se odma Najbolje mi bilo.kad me je koleginica pitala jel ustajem svako jutro da peglam kosu, reko ne brt, pazi da ustanem da peglam kosu 4
gospa buba Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 u mladosti se ustajalo. uveche motala kosa na olovke i krpice, pa ujutro poranish pa skidash meni je to znalo da drzi i do 3 dana!
Svemir Zeka Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 53 minutes ago, gospa buba said: to to, pokisnem svratim kod jedna je majke, ladno mi kaze shishaj se odma sutra ti si matora zena za toliku kosu Tvoja majka = moja tetka
gospa buba Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 1 hour ago, Svemir Zeka said: Tvoja majka = moja tetka to mi kazi sestro 1
Katikon Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 Ravna kosa je zakon, ovaj moj zbun je celozivotni nervni slom, hoce se ukovrdzati lepo, hocel na zbun, hoce jedna strana druga nece, nema standardizaciju. S godinama kovrdze vise i ne postoje nego neka nedefinisana slama
Amelija Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 moja kosa je bedna, nekako lagano blago ali nepravilno talasasta, i onda svaki pramen radi šta on hoće i nikada nemam normalnu kosu uglavnom je vezujem u repove, kike, itd, a ponekad je uvijem na neke štapiće da bar bude ravnomerno talasasta, ili je ispeglam da bar bude ljudski prava (ali nikada nizašta ne ustajem ujutru )
Recommended Posts