dunja Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 eh, pa ne mora to biti samo o licnom iskustvu, moze i uopstena filozofska rasprava o frizurama. gde bi ovaj forum bio kad bi ljudi raspravljali samo o stvarima koje ih se direktno ticu...nego, da predjemo na konkretne stvari, kakve pramenove ti obicno izvlacis Toni?
cmrlj Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 pa sta da pisemo, kako su nam potkratili?naravno. tako suptilno stanes na zulj onima koji nemaju sta da krate.
slepa živana Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 glup je taj izraz kratiti, bolje fazonirati
ToniAdams Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) eh, pa ne mora to biti samo o licnom iskustvu, moze i uopstena filozofska rasprava o frizurama. gde bi ovaj forum bio kad bi ljudi raspravljali samo o stvarima koje ih se direktno ticu...nego, da predjemo na konkretne stvari, kakve pramenove ti obicno izvlacis Toni?evo ti skorija mi fotka pa vidi sama naravno. tako suptilno stanes na zulj onima koji nemaju sta da krate.jes, pa da me juri da me ubije vise od polovice muskog dela foruma.ma tri frtalja, reko bih Edited October 24, 2012 by ToniAdams
cmrlj Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) bravo, vidis kako si reko, a da niko ne provali da: a. ti imas kosu; b. vecina forumasa je nema :D Edited October 24, 2012 by cmrlj
ToniAdams Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 ma, ne nego su tri frtalja politicki korektni
cmrlj Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 ubistvo nije politicki korektno, mada ima izuzetaka.
ToniAdams Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 zavisi. recimo imas onaj holodomor u ukrajini, jos je otvoreno pitanje jeli bilo opravdano i korektno.
ToniAdams Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 ma to su mi obicne. kad napucim jos su seksije.
nera Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Uf, kosa iz snova Samo, finansijska konstrukcija za odrzavanje ovakve kose je previsoka pa tako samo mastam
batticuore Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 pu, bem ti neuspeli beli preliv. sad sam crnka sa plavušom u tragovima i to bi neke moglo da navede na 1 pogrešan zaključak. ma zabole me ko će šta da misli...mada treba izaći izkuće, možda već večeras. frizerka reče da će ih izbeliti iz drugog, nadam se i poslednjeg pokušaja.
Recommended Posts