October 24, 201212 yr eh, pa ne mora to biti samo o licnom iskustvu, moze i uopstena filozofska rasprava o frizurama. gde bi ovaj forum bio kad bi ljudi raspravljali samo o stvarima koje ih se direktno ticu...nego, da predjemo na konkretne stvari, kakve pramenove ti obicno izvlacis Toni?
October 24, 201212 yr pa sta da pisemo, kako su nam potkratili?naravno. tako suptilno stanes na zulj onima koji nemaju sta da krate.
October 24, 201212 yr eh, pa ne mora to biti samo o licnom iskustvu, moze i uopstena filozofska rasprava o frizurama. gde bi ovaj forum bio kad bi ljudi raspravljali samo o stvarima koje ih se direktno ticu...nego, da predjemo na konkretne stvari, kakve pramenove ti obicno izvlacis Toni?evo ti skorija mi fotka pa vidi sama naravno. tako suptilno stanes na zulj onima koji nemaju sta da krate.jes, pa da me juri da me ubije vise od polovice muskog dela foruma.ma tri frtalja, reko bih Edited October 24, 201212 yr by ToniAdams
October 24, 201212 yr bravo, vidis kako si reko, a da niko ne provali da: a. ti imas kosu; b. vecina forumasa je nema :D Edited October 24, 201212 yr by cmrlj
October 24, 201212 yr zavisi. recimo imas onaj holodomor u ukrajini, jos je otvoreno pitanje jeli bilo opravdano i korektno.
October 26, 201212 yr Uf, kosa iz snova Samo, finansijska konstrukcija za odrzavanje ovakve kose je previsoka pa tako samo mastam
December 15, 201212 yr pu, bem ti neuspeli beli preliv. sad sam crnka sa plavušom u tragovima i to bi neke moglo da navede na 1 pogrešan zaključak. ma zabole me ko će šta da misli...mada treba izaći izkuće, možda već večeras. frizerka reče da će ih izbeliti iz drugog, nadam se i poslednjeg pokušaja.