Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

na kakve rezove misliš ? ko je ostao van repke, a zaslužuje da bude tu ?

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted (edited)

Lawyer™ bese voli 4-3-3?

Stojke - Basta, Ivanovic, Nastasic, Kolarov, - Matic, Raca/Gudelj, Ljaja - Tadic, Markec, Mitrara

Ne deluje lose, mada ako se Mitrara ne daj Bobe povredi, gol mozemo da uvaljamo samo na prevaru.

Edited by Calavera
Posted

Mogao bi da pozove Filipa Kostića.

Posted

možda i onog malog živkovića, prešao je iz groningena u ajax

Posted

Golmani: Vladimir Stojković i Željko Brkić. 

Odbrana: Dušan Basta, Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Antonio Rukavina, Nenad Tomović, Duško Tošić i Stefan Mitrović 

Vezni red: Radosav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić, Adem Ljajić, Zdravko Kuzmanović, Aleksandar Ignjovski, Dušan Tadić, Lazar Marković, Filip Đuričić i Zoran Tošić 

Napad: Filip Đorđević i Aleksandar Mitrović 

a bre jel ovo moguće još uvek?

Добро, Рукавина, Раћа и Тошић играју редовно у клубовима који играју у лигама светлосним годинама озбиљнијим него што је ЈСЛ. Игњовски је најпроблематичнији...

šta ovo znači, leči se u nekoj specijalnoj ustanovi za mentalno obolele?

Не него није заслужио да се нађе на списку, што квалитетом ни понашањем.

Posted

Vise sam mislio na ove koji su do sada vise puta dokazali da ne treba da budu tu.

Posted

Štoper. Bio deo lisabonske kolonije, pa su ga pozajmili negde u Španiju. Skoro ništa nije igrao i sad je otišao u Frajburg.

Posted (edited)

@kralj

Kako nije pa kazu da je bio odlican u Valjadolidu valjda ali nisu imali para  da ga zadrze. Evo sad sam konsultovao Wikipediju drugi deo sezone pozajmljen Valjadolidu odigrao 16 tekmi.

Edited by Moća
Posted

@kralj

Kako nije pa kazu da je bio odlican u Valjadolidu valjda ali nisu imali para  da ga zadrze. Evo sad sam konsultovao Wikipediju drugi deo sezone pozajmljen Valjadolidu odigrao 16 tekmi.

A nisam baš ispratio. Nešto mi u glavi da nije bio standardan. Zan Wiki bolje. Pradon.

Posted (edited)

Kurac Odvjetnik je, baš kao i ostali holandski treneri, truba. Nama treba neko ko će postaviti sistem kao što su Holanđani postavili, a eksploatišu ga njihovi treneri nemači pojma, za razvoj igrača a ne za poziciju selektora, mada ne kažem da neće biti bolji npr. od tzv. Pižona. A od Kurca Odvjetnika, Martina Jola, Luisa Van Gala i njihovog trenerskog neumeća praćenog svađama, besmislenim transferima, teranjem najboljih igrača i sličnim glupostima mi se baca pegla.

Edited by Filipenko
Posted

A gde mu je Pejčinović? On nije loše izgledao kod Droole.

Posted

Malo pažljivije u obraćanu jedni drugima.

Posted (edited)

Jebote, nisam ni provalio da je Odvjetnik ladno zvao Raću Petrovića  :frust:

Taj će skupiti više utakmica nego Deki Stanković...

14193_775843445809887_286536460181000887

Dobro je da barem Fejsa nije tu. 

gggg543242342342.jpg

Edited by Filipenko
Posted

da se vidic nije oprostio i da kacar nije totalno propao, bili bi ekipa za evropski vrh. ovako ostaju dve rupe na bitnim pozicijama koje se tesko popunjavaju.

Posted

Malo pažljivije u obraćanu jedni drugima.

jedni drugima? jesi li ti slep?