November 13, 2025Nov 13 7 minutes ago, radisa said:Kako god se ovo završi, a završiće se porazom verovatno, mi smo odigrali pasle dugo vremena ozbiljnu utakmicu, gde se imala ideja od početka šta i kako raditi...Pa ipak, ostaje žal...
November 13, 2025Nov 13 Ono što sam gledao. Izgledali smo dosta bolje.Ali treba sačekati.Zapravo će se prava slika videti u zadnjoj utakmici ako tu budemo ozbiljno pristupili, onda ima nade za ubuduće...Mislim videćemo da li Paunović uopšte ostaje...
November 13, 2025Nov 13 trebalo je ranije Piksiju pokazati vrata i bili bi u baražu sigurno.....za toliko smo dobri sasvim izvesnoveć najmanje dve godine unazad, ma i više, videlo se da nema leba ni od Piksija ni od njegovih ideja. izgubismo silno vreme za ništa
November 13, 2025Nov 13 Piksi nije imao nikakve iudeje. On je vodio tim po istinktu. Dok su igraci (Tadic, Mitrovic, Kostic) bili u top formi, tim je mogao da igra na gol vise zahvaljujuci njihovim individualnim kvalitetima. Kada je forma pala, onda smo poceli da igramo fudbal bez strategije takitke i plana. Edited November 13, 2025Nov 13 by Dimitrije
November 13, 2025Nov 13 Kako je to cudno, ona istorijska utakmica ispada da je donela mnogo loseg, u paketu sa nezaboravnom pobedom
November 13, 2025Nov 13 1 minute ago, villiem said:Kako je to cudno, ona istorijska utakmica ispada da je donela mnogo loseg, u paketu sa nezaboravnom pobedomta pobeda je zacementirala piksija na selektorsko mesto a to nas je na kraju dovelo do ovde
November 13, 2025Nov 13 cini mi se da je piksi pored svog selektorskog netalenta i jako negativna osoba
November 13, 2025Nov 13 Mi nismo igrali nikakve istorijske utakmice. Kod nas se retke pobede nad favorizovanim timovima poroglasavaju istorijskim prvenstveno kroz medije. Srbi poseduju kompleks vise vrednosti pa te retke uspehe odmah prihvataju kao istorijske i augmentuju do besmisla. Taj kompleks superiornosti ima i Piksi (da ne pominjem jos jednog kompleksasa tog tipa koji vodi drzavu), pa je zato bio popularan sve dok svakom Srbinu konacno nije postalo jasno da je Piksi nestrucan za posao koji je obavljao i da mu je tim igrao izuzetno lose nakon pocetnih uspeha. Edited November 13, 2025Nov 13 by Dimitrije
November 13, 2025Nov 13 Just now, roux senyurt said:cini mi se da je piksi pored svog selektorskog netalenta i jako negativna osobaKo je rekao kako je uspeo da izadje iz legende, Vujovic?
November 13, 2025Nov 13 nije ta pobeda donela ništa loše, nego se radi od tome da se od jedne pobede ne živii ne može jedna pobeda da bi donese još tri godine mandata u kojima ćeš da uradiš bukvalno ništa, a reprezentacija da nazaduje konstantno. to je greška menadžmenta, onih koji odlučuju o selektoru, odavno je tu trebalo reagovati i sprečiti da dođemo tu gde smozašto je tako bilo, pa verovatno treba primeniti ono čuveno pravilo kriminalističke istrage.....prati tok novcareprezentacija je javna stvar, na neki način javno dobro. da se ja pitam tu bi bila puna transparentnost, bukvalno bi javno morale da budu objavljene zarade i bonusi svih koji rade oko reprezentacije, zo bi se apdejtovalo redovno i bilo dostupno uvek na sajtu fss. mislim da bi to dosta pokazalo, a možda ponešto i spečilo. ako nekome to ne odgovara, nek ide da radi tamo gde može da zaštiti svoju zaradu kao poslovnu tajnu Edited November 13, 2025Nov 13 by Ted
November 13, 2025Nov 13 Od te pobede nad Portugalom nismo takoreci odigrali nista 4 godine. Par dobrih delova utakmica i to je to. Edited November 13, 2025Nov 13 by W.F.C.
November 13, 2025Nov 13 3 minutes ago, villiem said:Ko je rekao kako je uspeo da izadje iz legende, Vujovic?znam da je neko to pominjao, ali nisam siguran