November 4, 2025Nov 4 On 30. 10. 2025. at 10:34, dragance said:Ne kunite se u ljude koje ne poznajete kao da su rod rodjeni.On 30. 10. 2025. at 21:16, Rudolf Pingvinoglu said:čudi me i da je pristao da dođe, ne znam šta mu to treba.2 hours ago, JohnnyD said:Paunovic me je vec razocarao - Edited November 4, 2025Nov 4 by dragance
November 4, 2025Nov 4 6 hours ago, Moća said:Mislim da ovaj spisak nije on pravio vec da ce to poceti od sledecieg ciklusa. Ako vec na prvom koraku , tj prvoj utakmici, cita cedulje, najbolje da i ne pocinje. I ja sam jedan koji deli razocarenje prvim potezom , fakin Neca&Katai... itd, spisak je dug. Ali, nadam se necem boljem, pozitivnijem u narednim utakmicama.
November 4, 2025Nov 4 Ne znam da li se pisalo do sada, ali navodno postoji opcija da idemo u baraz i sa pozicije 3. tj preko Lige Nacija.Potrebno je da Rumunija i Wels budi drugi u svojim grupama.Negde sam procitao taj info, pouzdano je uvek bilo, nisam pratio te kalkulacije pa ne znam bas, ali tako nekako ispada. Edited November 4, 2025Nov 4 by gorance
November 4, 2025Nov 4 13 hours ago, JohnnyD said:Paunovic me je vec razocarao Dovoljno je što je prihvatio poziv mafijaškog udruženja FSS ogranka mafijaškog udruženja Aleksandra Vučića.
November 7, 2025Nov 7 On 4. 11. 2025. at 11:47, gorance said:Ne znam da li se pisalo do sada, ali navodno postoji opcija da idemo u baraz i sa pozicije 3. tj preko Lige Nacija.Potrebno je da Rumunija i Wels budi drugi u svojim grupama.Negde sam procitao taj info, pouzdano je uvek bilo, nisam pratio te kalkulacije pa ne znam bas, ali tako nekako ispada.Не баш, јер онда на место Велса из те групе упадају Македонци који су исто испред нас у рангирању. Једино нам из те групе одговара да Белгијанци буду други а то може да се деси само ако не победе Лихтенштајн у последњем колу, дакле немогуће.Поред тога, испред нас (уколико се лествица спусти) у том рангирању су и селекције Молдавије и Сан Марина што би значило да нам је потребно да:1. Румунија не буде трећа у својој групи, односно да буде у прве две, 2. СИрска буде испред Словачке и3. Шведска буде друга у својој групи,како бисмо били четврта репрезентација која упада у бараж на тај начин. Edited November 7, 2025Nov 7 by Подсемафорска 20
November 10, 2025Nov 10 piksijeve konferencije su mi stvarale stomacne tegobe posle trece minute, a ovo veljjkovo sam odgledao do kraja sa interesovanjem
November 11, 2025Nov 11 3 hours ago, Klonfer said:Svilar definitvno odjavio reprezentaciju.Realno i nije imao nikakve sanse da se nadje u timu - makar i na klupi.
November 11, 2025Nov 11 Свилар јачи гоша и од Карађорђа и од Вмс-а, мада смо добро покривени како год да окренеш. Но ценим да би лако могао да брани Рајковић, бранио му је на Зеланду а и нови тренер голмана га је тренирао у Арабији кажу.
November 11, 2025Nov 11 11 minutes ago, johan nagel said:Свилар јачи гоша и од Карађорђа и од Вмс-а, мада смо добро покривени како год да окренеш. Но ценим да би лако могао да брани Рајковић, бранио му је на Зеланду а и нови тренер голмана га је тренирао у Арабији кажу.Moguce, ali nije deo ekipe - jebi ga. Nije uvek sve u ko je bolji na kojoj poziciji, vec kako se uklapa u celinu.
November 11, 2025Nov 11 pa zato se i odjavio, probao i video da ne pripada tu, kao Ergic i onaj Lianko