Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

1 hour ago, gone fishing said:

opet se zaboravlja da smo mi u 92 min. 1/8 finala tog sp, gubili od fking mađarske sa 1:0 i da se lopta od šaponjine glave odbila 20 cm više paun bi danas bio zaboravljen, niko ga ne bi uzimao u razmatranje za selektora, pa to je trener ko je u 3 od 4 sezone u kojima je vodio vatrogasce iz čikaga uspeo da bude zadnji na tabeli, kakav crni vizionar i fudbalski stvaraoc....

lol takoreći usralo ga da bude prvak sveta

Tako i Dalić sa Hrvatima, stalno mnogo sreće, prolasci na penale i produžetke, dok recimo Piksi baš nije imao sreće

Edited by Nikodije

• Replies 44.9k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

Dobro je što je došao Paun, ali bi pravi znak promena bio da je u paketu sa njim došao i Vidić.

Sa čisto sportske strane, novi selektori retko dolaze kada je reprezentacija u sjajnom trenutku. Zato ih i ima toliko matorih jer dok ide dobro niko neće u penziju. Tako da mi ovo nije izuzetak. Ali ako ništa imaće free trial do početka sledećih kvalifikacija.

Kakav bre prvak sveta u omladinskim konkurencijama. Uozbiljite se

Мислим да сам једини од свих људи које знам (рачунајучи и бабе с пијаце) који није устао да гледа ту чувену текму с Бразилом (а ни оне раније). Толико о томе шта мислим о резултатима у млађим категоријама :D

Али капирам да смо били жељни било каквог резултата у фудбалу, макар и у омладинском, па је пало масовно ложење, дај шта даш. Србин првак света у фудбалу еј.

Ne zajebavajte ljudi, kakva reprezentacija, nema tu vajde. Samo će potrošiti Paunovića...čudi me i da je pristao da dođe, ne znam šta mu to treba.

game-thread-srbija-švajcarska-v0-d9skywn1nl3a1.webp

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Biti selektor i biti trener nije isto.čak mislim da mu selektor ali posao više odgovara pogotovo što je radio sa većinom ove ekipe. Paunović je dokazao da ume dignuti ekipu, motivisati igrače, stvoriti zdravu atmosferu plus je video sveta i govori jezike što je nivo akademika u odnosu na bata đore, kokeze i slične budaletine koje su se muvale ili se muvaju po savezu.

Trenutno boljeg izbora nemamo što je posledica bata đorine trenerske škole i stanja u fudbalu.

1 hour ago, nautilus said:

Biti selektor i biti trener nije isto.čak mislim da mu selektor ali posao više odgovara pogotovo što je radio sa većinom ove ekipe. Paunović je dokazao da ume dignuti ekipu, motivisati igrače, stvoriti zdravu atmosferu plus je video sveta i govori jezike što je nivo akademika u odnosu na bata đore, kokeze i slične budaletine koje su se muvale ili se muvaju po savezu.

Trenutno boljeg izbora nemamo što je posledica bata đorine trenerske škole i stanja u fudbalu.

Živi bili pa videli, možda malo prodrma ekipu pa odradimo korektno nekoliko utakmica. Posle toga, sa ovakvim savezom, koji se ne bi promenio ni u slučaju nuklearne katastrofe, zna se:

game-thread-srbija-švajcarska-v0-89fw5yogjl3a1.webp

Sve je to već viđena priča, nije nam prvi put. Mislim, neka igraju, neka se ljudi lože i malo obraduju nekoj pobedi ako je bude, sve ok...ali nama treba baš ozbiljna čistka da bi se stvari osetno i nepovratno pomerile napred, a to se neće desiti prostom promenom selektora. Zato i mislim da Paun nije trebao da prihvati poziv sada, sažvakaće ga i ispljunuti kao i mnoge pre njega, a možda bi nam značio u nekoj (hipotetičkoj) budućnosti.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Spisak Veljka Paunovića izgleda ovako:

golmani - Slobodan Rajković, Đorđe Petrović, Veljko Ilić;

odbrambeni igrači - Strahinja Pavlović, Nikola Milenković, Miloš Veljković, Veljko Milosavljević, Ognjen Mimović, Strahinja Eraković, Mihailo Ristić, Aleksa Terzić;

vezni igrači - Saša Lukić, Ivan Ilić, Marko Grujić, Nemanja Gudelj, Aleksandar Stanković, Vanja Dragojević, Andrija Živković, Lazar Ranđelović, Filip Kostić, Luka Ilić, Lazar Samardžić;

napadači - Dušan Vlahović, Luka Jović, Petar Ratkov, Aleksandar Katai, Nemanja Radonjić.

Radonjic na spisku 😂😂😂

Vratio je Mimovića i Ristića kojih dugo nije bilo. Da li to znači da će igrati sa 4 pozadi?

...nema braće ms iako su najavljeni

On 30. 10. 2025. at 11:56, gone fishing said:

lolol da dođu novi ljudi, rolf a licence za trenere još izdaje bata đora, tu su mu drugari iz vrtića džajka i crni bik sve mlad i perspektivan kadar od svega 8 banki....

Mislim da tu cenjenu licencu izdaje Vujadinov tata.

2 hours ago, April said:

Mislim da tu cenjenu licencu izdaje Vujadinov tata.

Nije. I dalje je Bata Djora - kakav mindfuck.

Paunovic me je vec razocarao - Jovic je dao 1 gol u sezoni do sad, ne znam cime je zasluzio poziv. Grujic je rezerva u jebenom AEK-u, nekad udje, nekad ne. Cime je on zasluzio poziv? Joveljic je dao 18 golova u Americi, a MLS liga je jaca od grcke lige. Katai covek, svaka cast, trpa u Caci ligi, ali sta on moze protiv Engleza? Kada ga nisu zvali dok je bio mladji i brzi, sta ga sad koji moj zove, protiv najbrze ekipe na svetu, a treba ti samo pobeda?

Mislim da ovaj spisak nije on pravio vec da ce to poceti od sledecieg ciklusa.

asistenti Quinton Fortune i buljuk nekih Špananaca i Argentinaca